Teslimatlar
Giriş Tarihi : 08-11-2017 15:21   Güncelleme : 04-12-2017 14:48

Hilal Trans 35 çekici aldı

İstanbul merkezli lojistik firmalarından Hilal Trans, filo yenileme ve genişletme çalışmaları kapsamında 35 adet çeki aldı. Yeni alınan çekiciler, Polonya başta olmak üzere Doğu ve Kuzey Avrupa ülkelerine yapılan taşımalarda kullanılacak.

Hilal Trans 35 çekici aldı

Koçaslanlar Otomotiv tarafından Hilal Trans'a satışı yapılan çekiler, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Hilal Trans Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Küçükçakır, Filo Satış Müdürü Coşkun Saraç ve Koçaslanlar Otomotiv Orhanlı Şube Müdürü Erdoğan Seymen ile firma personeli katıldı.

Tekstil taşımacılığında alanında uzmanlaştıklarını dile getiren İbrahim Küçükçakır, “Hilal Trans olarak 1990 yılların başlarında Polonya, 2004 yılından itibaren Slovakya, Macaristan, Romanya, Balkan Ülkeleri ve Baltık ülkelerine sevkiyatlar yapmaya başladık. 20 yıldır bu bölgelere hizmet vererek uzmanlaştık. Müşterilerimiz de bu bölgelerdeki liderliğimizin avantajları ile hizmet alıyor. Hilal Trans olarak hizmet bölgemizdeki uzmanlığımız kadar filomuza da aynı titizliği gösteriyoruz. Bu nedenle 15 yıla yaklaşan memnuniyetimiz ile yine Renault Trucks çekicileri tercih ettik” .