Teslimatlar
Giriş Tarihi : 08-11-2017 15:59   Güncelleme : 08-11-2017 15:59

İki ayda 62 adet çekici aldı

Lojistik firmalarından Egelim Lojistik, 2017'yi yatırım yılı ilan etti. Firma, son iki ay içerisinde 62 adet çeki teslim alarak filosunu güçlendirdi. Yeni alınan araçlarla birlikte Egelim Lojistik'in filosundaki çekici sayısı 200'e yükseldi.

İki ayda 62 adet çekici aldı

Şensan Otomotiv tarafından Egelim Lojistik'e satışı yapılan çekiciler, firmanın merkezinde düzenlenen tören ile teslim erildi. Araç teslim törenine Egelim Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Erim ve Man Kamyon Bölge Satış Koordinatörü Ataç Şeran ve firma personeli katıldı. Törende Satışı gerçekleştiren Şensan Otomotiv'den ise Hulusi Şen ve ekibi de hazır bulundu.

Kemal Erim, “Egelim Lojistik bugün, birçok alanda anahtar teslim lojistik çözümler sunuyor. Ve biz taahhütlerimizi, bayram, tatil demeden, yağmur kar demeden her koşulda eksiksiz yerine getiren bir firmayız. Bu nedenle filomuzu güçlendirirken de tercihimiz, Man . Hava şartları, yol durumu ne olursa olsun; ister buzda, ister çamurda, ister dik yokuşta, isterse de şantiye ortamında, Man her koşulda başta yüksek performans ve dayanıklılığı olmak üzere tüm özelliklerini ortaya koyan, hizmetinize sunan bir marka. Şartlar ne olursa olsun, bizim gibi net ve eksiksiz bir sonuç sunuyor. Dolayısıyla 62 araçlık bu yatırımımızda da tercihimiz Man ” şeklinde konuştu.