Teslimatlar
Giriş Tarihi : 01-12-2017 11:21   Güncelleme : 01-12-2017 11:21

Gülaras artık Temsa alacak

Şehirlerarası yolcu taşıma firmalarından Adıyaman Gülaras Turizm, 2017 yılı otobüs yatırım programı dahilinde tercihini Temsa'dan yana kullandı. Firma, 10 Maraton ve 4 Safir otobüs alarak filosunu güçlendirdi. Firma sahibi Recep Dinç, "2018 yılında Temsa markalı araç sayısını 35'e çıkartacağız" dedi.

Gülaras artık Temsa alacak

Adıyaman Gülaras Turizm'e satışı yapılan 10 Maraton ve 4 Safir otobüs, Temsa'nın Adana Fabrika yerleşkesinde düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Gülaras Turizm firma sahibi Recep Dinç ve oğlu Harun Dinç ile Temsa Yurtiçi Satış Direktörü Murat Anıl katıldı.

HAYALİM GERÇEK OLDU

Yolcu taşımacılık sektörüne bireysel otobüsçü olarak 1982 yılında adım attığını açıklayan Recep Dinç, en büyük hayalinin firma sahibi olmak ğunu ve bunu da ferçekleştirdiğini söyledi. Dinç, “Farklı sektörlerde de ticari faaliyetlerimiz bulunmaktadır. 2017 Eylül ayı içerisinde Adıyaman Gülaras firmasını satın alarak en büyük hayalimize kavuştuk. Firmaların bireysel otobüsçülere yönelik yaptıkları haksızlıkları yapmamak için bir firma sahibi olmayı hayal ettim ve sonunda . Bu dönemde yatırım yaparken sektörde yaşanan zorlukları da bilerek bu işe girdik. Bizim en çok rahatsız ğumuz konu iş üretmek yerine şikayet etmek. Biz iş üretmek için büyük çaba harcıyoruz” .

MUTLAK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

“Yolcularımız en iyisini hak ediyor, şuanda en iyisi Temsa” diyen Recep Dinç, şöyle devam etti: “Filomuzu son model araçlarla büyüttük. Temsa yönetimi ve Murat Anıl bize çok büyük destek verdi. 10 Maraton ve 4 Safir aldık. Toplam filomuzda 26 otobüs yer alıyor.  Bu sektörü büyütmeye yönelik girişimlerimiz sürecek.  Hizmetin en güzeli neyse, halkımıza yakışan neyse o hizmeti sunmak için çaba harcayacağız. Filomuzu büyütme yönünde çalışmalarımız devam edecek. Önümüzdeki süreçte Temsa araç sayısını 35’e çıkartacağız. Filonun ı 2+1 olacak.  Özellikle artık yolcu 2+1 otobüs soruyor, bayanlar için de çok önemli hale geldi. Konfor farkı var. Bu sektör kaliteli hizmet isteyen bir sektör, biz de bu anlayışla yola çıktık.”

İŞBİRLİĞİ ARTARAK DEVAM EDECEK

Temsa Yurtiçi Satış Direktörü Murat Anıl ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Adıyaman yöresel ve ticari gelişimi ile güzide illerimizden birisi. Recep Dinç bu yatırımının hayırlı olmasını dilerken, o bölgenin seyahat süreçlerinde daha büyük hacimli bagaj hacmine sahip otobüse ihtiyacını tespit edip, o yönde yatırım yapıldı. 10 Maraton ve 4 Safir ile başladığımız birlikteliğimizi önümüzdeki süreçte geliştirmek istiyoruz. Adıyaman turizm potansiyeli de yüksek bir il. Sahip ğu tarihi değerlerlerle çok daha fazla turist çekebilecek. Yatırımcının bu işe olan sevgisi özeni de bunu gösteriyor. Tercihlerinin Temsa olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizde dostluk, satış ve satış sonrası süreci ile de devam eder. Artık bu bir evlilik gibi. Adıyaman halkına da bu otobüslerin hayırlı olmasını diliyoruz. Kazasız belasız günlerde bol kazançlar diliyoruz. 2018 yılında yine işimizi birlikte büyütmeye yönelik görüşmelerimiz olacak.”