Teslimatlar
Giriş Tarihi : 29-12-2017 14:37   Güncelleme : 24-01-2018 10:53

Siverek'te Isuzu damgası

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kentiçi toplu taşıma hizmeti veren 35 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, araç yenileme çalışmaları kapsamında tercihini Isuzu'dan yana kullandı. Kooperatif, siparişini verdiği 51 adet otobüsü teslim alarak hizmete koydu.

Siverek'te Isuzu damgası

Anadolu Isuzu bayii Özdicle Otomotiv tarafından Siverek 35 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'ne satışı yapılan 51 adet Novo Citi midibüs, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Hatiboğlu, Anadolu Isuzu Otobüs İş Birimi Direktörü Tunç Karabulut ve kooperatif üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Özdicle Otomotiv’den ise Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dicle ve Satış Müdürü Aykut Baş'da hazır bulundu.

GÜVENLİK VE KONFOR İLK SIRADA

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi “Göreve geldiğimiz günden beri ilimizde toplu taşıma hizmetlerine büyük önem verdik. Yaptığımız çalışmalarda yeni alınacak araçların engelli kardeşlerimizin kullanımına da uygun olacak şekilde olmasına dikkat ettik. Güvenlik ve konfor düzeyi yüksek bu araçlardan vatandaşlarımızda kça memnun. Amacımız daha kaliteli toplu taşıma hizmeti sunmak ve çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. Yeni alınan araçların Siverek halkına hayırlı olmasını diliyorum”

ARAÇLARIN DÖNÜŞÜM PROJESİ

Siverek Belediyesi Başkan vekili Hamdi Hatiboğlu ise “Söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızın modern araçlarla ulaşımını sağlamak amacıyla kentimize 51 adet toplu taşıma aracı kazandırdık. Memleketimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Anadolu Isuzu Otobüs İş Birimi Direktörü Tunç Karabulut'da konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin il ve ilçelerde toplu taşımada gerçekleştirdiği dönüşüm projesi kapsamında Siverek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'nin teslim aldığı 51 adet Isuzu Novo Citi’nin başta hat sahibi esnaf arkadaşlarımıza, Siverek halkına ve Şanlıurfa’ya hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.”