Teslimatlar
Giriş Tarihi : 23-04-2018 15:07   Güncelleme : 04-05-2018 09:19

Mardin ulaşımında Sultan LF konforu

Kentiçi toplu taşıma dönüşümlerine ağırlık veren Mardin Kızıltepe 1 No'lu Minibüsçüler Kooperatifi, araç yenileme çalışmaları kapsamında tercihini Otokar'dan yana kullandı. Kooperatif üyeleri, siparişini verdiği 48 adet Sultan LF otobüsü teslim alarak Kızıltepe-Artuklu hattında hizmet vermeye başladı.

Mardin ulaşımında Sultan LF konforu

Otokar, toplu taşımada son yıllarda en çok tercih edilen otobüsü Sultan ile sektöre yön vermeye devam ediyor. 55 yıldır müşteri beklentileri doğrultusunda geliştirdiği şehiriçi otobüsleriyle belediyelerin, özel halk otobüsçülerinin ve kooperatiflerin ilk tercihi olan Otokar, Mardin Kızıltepe 1 No'lu Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ne 48 adet Sultan LF teslimatı gerçekleştirdi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi taşımacılığında başlattığı modernleşme çalışmaları kapsamında Kızıltepe-Artuklu arasında kullanılacak 48 adetlik Sultan LF teslimat törenine, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaşı, Kooperatif Başkanı Şehmuz Gökçe, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Satış Direktörü Murat Tokatlı ve Satış Yöneticisi Umut Parti ile çok sayıda davetli katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Otokar Bayii Unat Otomotiv'den ise firma sahibi Şükrü Unat'da hazır bulundu.

ULAŞIM DA KALİTE

Esnafın maliyetlerini düşürüp, halkı toplu ulaşıma özendirerek daha konforlu hizmet sunmak adına Otokar'ı tercih ettiklerini belirten Kooperatifi Başkanı Şehmuz Gökçe, "Bölgemizdeki tüm sorunları göz önünde bulundurarak daha güvenli, konforlu, daha modern bir ulaşım alt yapısı hazırladık. Esnafımızı büyük ve masraflı araçlardan kurtarıp, şehir içi toplu taşımacılığa manevra kabiliyeti yüksek, düşük işletme maliyetlerine sahip araçları tercih ettik. Araçlarımız engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun. Alçak tabanlı, içi yüksek tavanlı, biniş rampası yer alan ve yolcusuna rahatlık sağlayan Otokar Sultan LF otobüslerimizle kaliteli, huzurlu bir ulaşım imkanı sunulacak" .

HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Mardin’in modernleşen şehir içi ulaşımında Sultan LF’nin tercih edilmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti. Akgül, şöyle konuştu; "Belediyeler, özel halk otobüsçüleri ve kooperatiflerin beklentileri doğrultusunda Sultan LF acımızı geliştirdik. Bu aracımızla Mardinlilere rahat bir yolculuk imkanı sunarken, düşük işletme giderleri, düşük yakıt tüketimi, satış sonrası hizmetleri ile kullanıcısının yüzünü güldüreceğiz. Modern tasarımı, çevreciliği, gelişmiş teknik özellikleri, zengin donanımlarıyla Sultan LF’ler, Mardin’in modern yüzünün temsilcisi olacak. Yeni araçların Mardinlilere hayırlı olmasını dileriz."

KONFOR ÇITASINI YÜKSELTTİ

Sınıfının tek tam alçak tabanlı otobüsü olma özelliğine sahip olan Sultan LF, yolcu kapasitesi, engelli yolcu rampası, geniş yolcu alanı, rampaları kolayca tırmanmasını sağlayan yüksek tork değeriyle de dikkat çekiyor. Yolculardan ayrılmış özel sürücü bölgesi, kısa vites kolu ve konforlu sürüşü ile rakiplerinden ayrışan Sultan LF'de klima, kamera ve kayıt sistemleri, dijital hat tabelaları gibi zengin donanımlar standart olarak sunuluyor. Güçlü motoru ile her türlü yol koşulunda üstün performans sunan Sultan LF, hafif gövde yapısı ile güç ve ekonomiyi birlikte sunuyor. 8.4 metrelik uzunluğa sahip Sultan LF, şehir içi ulaşımda fark yaratıyor.