Teslimatlar
Giriş Tarihi : 15-10-2018 16:24   Güncelleme : 08-12-2018 19:30

Novociti Life'lar Mardin'de

Anadolu Isuzu’nun Türkiye’de ürettiği ödüllü midibüsü Isuzu Novociti Life’nin teslimatları devam ediyor. Toplu ulaşıma farklı boyut getiren Anadolu Isuzu, şimdi de Mardin halkına konforlu ve modern araçlarıyla hizmet verecek.

Novociti Life'lar Mardin'de

Novociti Life aracın 2018 yılı üretimlerinin ının satışını gerçekleştiren Anadolu Isuzu, yurt içinde Bingöl, Afyonkarahisar, Sivas ve Hatay’a gerçekleştirdiği yüksek adetli teslimatlardan sonra şimdi de Mardin halkının konforlu ve güvenli yolculuk yapması için 22 adet Isuzu Novociti Life’yi teslim etti. Ulaşım ağını modern Isuzu midibüslerle yenileyen Mardin’de Kızıltepe Özel Halk Otobüsçüleri Derneği 9 adet, Mardin Özel Halk Otobüsçüleri Derneği ise 13 adet Isuzu Novociti Life midibüsü teslim aldı.

KONFORLU VE GÜVENLİ ULAŞIM

Düzenlenen törene; Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Yaman, Ulaşım Daire Başkanı Erol Beşe, Özel Halk Otobüsçüleri Derneği Başkanı Halil Usanmaz, Kızıltepe Özel Halk Otobüsçüleri Derneği Başkanı Zeynel Abidin İncesu ve Isuzu Odabaşı-Bal bayi sahibi Ebubekir Bal katıldı. Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman, “Sınıfının en yeni, en konforlu, en güvenli ve en performanslı aracı olan, aynı da yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın da ulaşımda kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlayan ödüllü midibüsümüz Isuzu Novociti Life’tan Mardin’e 22 adet teslimat gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de, Türk işçilerimizin emeğiyle üretilen ve Mardin halkının hizmetine sunulacak olan modern toplu taşıma araçlarımızın uzun yıllar bu güzel şehrin insanlarını taşıyacak olmasından dolayı ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Mardin halkının konforlu ve güvenli ulaşımı için bölgede başarılı işlere imzasını atan Odabaşı-Bal bayimize ve Sayın Ebubekir Bal’a teşekkürlerimi sunuyorum” .