Teslimatlar
Giriş Tarihi : 28-11-2018 17:27   Güncelleme : 08-12-2018 19:22

Kar Beton, 30 adet çekici aldı

Hazır beton ve yapı kimyasalları üreticisi Kar Group bünyesinde faaliyet gösteren Kar Beton, yeni araç alımında tercihini Ford Trucks'tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 30 adet Ford Trucks 4142M mikser çekiciyi teslim alarak filosunu genişletti.

Kar Beton, 30 adet çekici aldı

Ford Trucks tarafından Kar Beton'a satışı yapılan çekiciler, düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, Kar Beton Genel Müdürü Haluk Atasoy, Marmara Bölge Müdürü Hüseyin Savur, Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören, Satış Müdürü Murat Bakış ve Bölge Satış Müdürü Baran Süslü ile firma personeli katıldı. Törende FSM Otomotiv'den ise sahibi Mustafa Demirbaş ile Satış Müdürü Cem Akkaya da hazır bulundu.

Ticari faaliyetlerine 1977 yılında başladıklarını dile getiren Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, "Kar Beton, Kar Group çatısı altında Marmara Bölgesi'nin çeşitli illerinde faaliyetlerine devam ediyor. Yıllık 2,5 milyon metreküp üretime sahip olan Kar Beton'un Marmara Bölgesi'nde 11 beton santrali bulunuyor. 2 bin 750 metreküp saat kurulu kapasite ile faaliyetlerine devam eden şirketimizin 55 beton pompası bulunmaktadır. 2014'ten bu yana filomuzu Ford Trucks ile genişletiyoruz. Yeni alımla birlikte filomuzdaki araç sayısı da  168'e yükseldi" .