Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:05   Güncelleme : 13-11-2014 17:05

Lojistikçiler, krize aldırmıyor

Lojistik firmaları, dünyada yaşanan global krize inat yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Lojistikçiler, krize aldırmıyor

Lojistik firmaları, dünyada yaşanan global krize inat yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2009 yılında filo yenileme ve genişletme kararı alan uluslararası taşıma firmalarından Kızıl Lojistik, Halefoğulları Lojistik ve Golteks, 39 adet Axor çekiyici filosuna dahil etti.

İlk Teslimat Kızıl Lojistik’e

Mercedes-Benz Aksaray Kamyon Fabrikası’nda yılın ilk teslimat töreni Kızıl Lojistik’e yapıldı. Gaziantep’in önde gelen lojistik firmalarından Kızıl Lojistik, 11 adet Axor 1840LS’ yi filosuna ekledi.

Kızıl Lojistik firma sorumlusu Halil Özden, 11 adet Axor çekiciyi Araç Teknik Eğitmeni Halil Eryılmaz ve teslimat sorumlusu Atilla Sağdıç’tan teslim aldı.

Yakıt maliyetinin düşük olması nedeniyle Mercedes araçları tercih ettiklerini belirten Halil Özden, “Firma olarak bizim öncelikle üzerinde durduğumuz gider kalemi yakıttır. Mercedes araçlarında yakıt tasarrufu istenilen ölçüde sağlanıyor. Ayrıca yedek parça yaygınlığı da bizim için artı bir avantaj. 2009 yılında yeni araç alımlarımız hızla devam edecek. Filomuzdaki bütün araçları da Mercedes Axor’a dönüştürmeyi planlıyoruz” .

Yaygın servis ağı, ‘Mercedes’ rtti

Mersin’de nakliye faaliyetlerine devam eden Halefoğlu Lojistik, 2009 yılında da tercihini Mercedes-Benz marka çekici araçlarından yana yaptı. 10 adet Axor 1840LS çekici, törenle firmaya teslim edildi.

Teslimat törenine Mercedes-Benz’den Araç Teknik Eğitmeni Halil Eryılmaz, teslimat sorumlusu Atilla Sağdıç ve Halefoğlu Lojistik firma sorumlusu Abdüllatif Önen katıldı.

Firma sorumlusu Abdüllatif Önen, törende yaptığı konuşmada, Axor’u az yakıt tüketmesi, her türlü şartlarda problem yaratmadan çalışması ve servis ağının yaygın olmasından dolayı tercih ettiklerini dile getirdi.


Filo, Axor’dan oluşuyor

Akaryakıt taşımacılığı yapan Golteks Tekstil ve Nakliyat, Mercedes’ten 18 adet Axor alarakfilosunu güçlendirdi.

Aksaray Kamyon Farikasında gerçekleştirilen teslimat törenine Golteks Tekstil ve Nakliyat sorumlusu Celal Balcak ve firma şoförleri, Mercedes-Benz'den ise Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın ve Araç Teknik Eğitmeni Halil Eryılmaz katıldı.

Firma, 2001 yılından bu yana aldığı 100 adetlik Axor filosuna 18 adet Axor 1840LS çekici daha ekleyerek araç parkındaki Axor sayısını 118’e yükseltti. firma sorumlusu Celal Balcak, araç alımlarının 2009 yılında da süreceğini dile getirdi. Teslimat töreninde, tüm şoförlere aldıkları araç teknik eğitimi sonucu sertifikaları dağıtıldı.