Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:07   Güncelleme : 13-11-2014 17:07

Pamukkale, konfora yatırım yaptı

ABD’de başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik krize rağmen, şehirlerarası otobüs firmaları yeni araç alımlarına hızla devam ediyor.

Pamukkale, konfora yatırım yaptı

ABD’de başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik krize rağmen, şehirlerarası otobüs firmaları yeni araç alımlarına hızla devam ediyor. Filo genişletme çalışmalarına 2009 yılında da ağırlık veren Pamukkale Turizm, 8 adet Starliner, 2 adet Fortuna 2 ve 2 adet de Fortuna 2 Mega otobüsü filosuna kattı.

Türkiye’nin önde gelen kurumsallaşmış seyahat firmalarından Pamukkale Turizm, yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Firma son olarak 12 adet aracını, MAN Türkiye fabrikasında düzenlenen törenle teslim aldı.

Törende Ufuk Bababalım, Hüseyin Arttırdı, Murat Duran, Sadık Bababalım, İbrahim Arttırdı, Turan Bababalım, Hüseyin Sadık Bababalım, Ahmet Bababalım, Mazlum Bababalım, Müge Bababalım, Mehmet Ali Akçin’in yanı sıra MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı Tuncay Bekiroğlu, Satış Grup Müdürü Eren Gündüz, Otobüs Satış’tan Önsel Demircioğlu, Murat Ziya Gür ve MAN Finansla Hizmetler A.Ş.’den Vahit Altun hazır bulundu.

Bir aile şirketi olan ve uzun yıllardır müşteri memnuniyeti ilkesiyle yoluna devam eden Pamukkale Turizm, son olarak gerçekleştireceği “Pamukyol” Projesi için 2 adet MAN Fortuna 2 ve 2 adet Fortuna 2 Mega otobüsü filosuna dahil etti. 2+1 koltuk düzeninde teslim aldığı otobüslerle mesafeleri yolcuları için kısaltacak olan firma, kaliteli hizmet anlayışını bir başka boyuta taşıyacak. Hizmet kalitelerini artırma kapsamında 8 adet NEOPLAN Starliner otobüsü de teslim alan Pamukkale Turizm, VIP yolculukların adresi olmayı sürdürüyor.