Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:08   Güncelleme : 13-11-2014 17:08

Solmaz, ilk Scania’larını aldı

Ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerine taşımacılık yapan ve genelde sanayi ürünleri nakliyesi gerçekleştiren Solmaz Grup, araç filosuna ilk defa Scania marka çekiciler kattı.

Solmaz, ilk Scania’larını aldı

Ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerine taşımacılık yapan ve genelde sanayi ürünleri nakliyesi gerçekleştiren Solmaz Grup, araç filosuna ilk defa Scania marka çekiciler kattı. Firma, ilaç taşımacılığı faaliyetlerinde kullanmak üzere Scania Yetkili Satıcısı Flash Nakil Vasıtaları’ndan 11 adet Scania R 420 LA 4X2 MEB aldı.

Scania Yetkili Satıcısı Flash Nakil Vasıtaları’nın Solmaz Grup’a sarışını gerçekleştirdiği çekiciler, Grup’un Hadımköy tesislerinde yapılan tören ile teslim edildi.

Törende; Doğuş Otomotiv Scania Bölge Satış Şefi Kenan Şahin Yüksel, Solmaz Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emre Ertem ve satışı gerçekleştiren Flash Nakil Vasıtaları yetkilileri hazır bulundu.

Solmaz Grup’un filosunda 45 çekici bulunduğunu ve ilk defa Scania’yı tercih ettiklerini dile getiren Emre Ertem, “Bugün teslim aldığımız araçlar filomuzun ilk Scania’ları. Bu araçları ilaç lojistiği hizmetlerimizi daha da geliştirmek için kullanacağız. Sağlık sektörünün bu önemli işlevinde Scania’lara sonuna kadar güveniyoruz. Uzun süredir izlediğimiz markanın, bizim sektörümüzde büyümemize katkıda bulunacağına inanıyorum” diye konuştu.