Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:11   Güncelleme : 13-11-2014 17:11

Otobüs yatırımları devam ediyor

Şehirlerarası otobüs firmaları ile bireysel taşımacılar, yeni araç alımlarına aralıksız devam ediyor.

Otobüs yatırımları devam ediyor

Şehirlerarası otobüs firmaları ile bireysel taşımacılar, yeni araç alımlarına aralıksız devam ediyor. Isparta Petrol, Özkaymak Turizm, Varan Bus, Üstünerçelik ve Esadaş Turizm araç alımlarında tercihini Mercedes-Benz Türk’ten yana yaptı.

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv, 2’si firma olmak üzere bir günde toplam 8 adet Travego 15 SHD teslimatı yaptı. Pazarlama Merkezi’nde yapılan teslimat töreninde firma yetkilileri hazır bulundu.

İlk teslimat Varan Bus’ta bireysel otobüs işletmeciği yapan Özgüney Elektrik firmasına yapıldı. Firma Genel Müdürü Bakır Ablan, satın aldıkları 2 adet Travego 15 SHD otobüsü Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban’dan teslim aldı. Yapılan teslimat ile birlikte firmanın Travego 15 SHD sayısı 9’a yükseldi.

Soner Balaban daha sonra ikinci teslimatı Üstünerçelik’te bireysel otobüsçülük yapan Yüksel Şen’e yaptı. Teslimat töreninde Yüksel Şen ve oğlu İlhan Şen hazır bulundu. Yüksel Şen, “Otobüs alımlarımızda Has Otomotiv ve satış müdürü Soner Balaban’ın destekleri büyüktür. Kendilerine teşekkür ederiz” .

Üçüncü teslimat ise Esadaş Turizm Bireysel Otobüs İşletmecilerinden Murat Bakar’a yapıldı. Murat Bakar ağabeyi Ahmet Bakar ve araç personeli Nuri Yanık ile geldiği teslimat töreninde 2. Travego 15 SHD aracını MBT Teslimat sorumlusu Hüseyin Bayrak ve Has Otomotiv 2. El Otobüs Satış Danışmanı Sami Acerüzümoğlu’ndan teslim aldı.

Dördüncü teslimat ise Isparta Petrol’a yapıldı. Has Otomotiv’den 2 adet Travego 15 SHD öz mal araç alan firmanın teslimatına baş Kaptan Zeynel Çetin MBT Teslimat sorumlusu Hüseyin Bayrak ve Has Otomotiv 2. El Otobüs Satış Danışmanı Sami Acerüzümoğlu katıldı. Acerüzümoğlu yeni araçların anahtarını firma baş kaptanı Çetin’e “Kazasız-belasız yolculuklar” temennisinde bulunarak teslim etti.

Son teslimat ise Özkaymak Turizm’e yapıldı. Özkaymak Turizm filo sözleşmesini yaptığı araçlardan ilk 2 tanesini birer gün ara ile teslim aldı. Teslimata firmanın İstanbul İşletmecisi İrfan Kalkan ve araç personeli katıldı. Araçları Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban ve 2. El Otobüs Satış Danışmanı Sami Acerüzümoğlu teslim etti.