Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:15   Güncelleme : 13-11-2014 17:15

Mercedes-Benz Filo teslimatları hız kesmiyor

Nakliye firmaları 2009 yılı filo genişletme ve araç yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Mercedes-Benz Filo teslimatları hız kesmiyor

Nakliye firmaları 2009 yılı filo genişletme ve araç yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Nakliye firmalarından Yüksel Orman Ürünleri İmalat Nakliyat ve Teknotaş Uluslararası Nakliyat yeni araç alımlarında tercihini Mercedes’ten yana yaptı.

Mercedes-Benz Türk’ten Yüksel Orman Ürünleri İmalat Nakliyat 6 adet, Teknotaş Uluslararası Nakliyat’ta 10 adet Axor 1840LS çekici teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Teslimat öncesi her iki firmanın da şoförlerine Kamyon Müşteri Merkezi Teknik Eğitmeni Halil Eryılmaz tarafından “güvenli ve ekonomik sürüş” konusunda eğitim verildi.

İLK TESLİMAT YÜKSEL’E

Akmsaray Kamyon Fabrika’sında ilk teslimat Karadeniz Bölgesi’nin önde gelen firmalarından Yüksel Orman Ürünleri İmalat Nakliyat’a yapıldı. Kastamonu’da faaliyet gösteren firma, filosunu 6 adet Euro4 normlu Axor 1840LS ile genişleterek filosundaki Mercedes-Benz çekicilerin sayısını 29’a yükseltti.

Teslimat törenine Yüksel Orman Ürünleri İmalat Nakliyat firma sahibi Hamdi Yüksel, araçların satışını gerçekleştiren Mercedes-Benz Türk Mengerler/Milas Bayi Satış Müdürü Mehmet Kurnaz ve Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den Kamyon Müşteri Merkezi Teknik Eğitmeni Halil Eryılmaz katıldı.

Hamdi Yüksel, “Mercedes-Benz Axor’ u sağlam ve güçlü motoru, yaygın servis ağı, yüksek ikinci el değeri ve düşük yakıt tüketimi nedeni ile tercih ettik. Şuanda filomuz Mercedes ile büyüyor. Yeni alımlarımızda da Mercedes’i tercih edeceğiz” .

İKİNCİ TESLİMAT TEKNOTAŞ’A

Teknotaş Uluslararası Nakliyat’ta araç tercihini Axor çekiciden yana yaptı. Araç parkında 28 adet Axor 1840 LS çekici bulunan firma, filosunu 10 adet Euro4 Axor 1840 LS çekici ile genişletti.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Fabrikası’nda gerçekleşen teslimat törenine Teknotaş Uluslararasi Nakliyat’tan Nakliye Müdürü Menderes Demirci, Mercedes-Benz Türk A.Ş.'den ise Kamyon Müşteri Merkezi Yöneticisi Alper Aydın ve Teknik Eğitmen Halil Eryılmaz katıldı. Teslimat töreni sırasında konuşma yapan Nakliye Müdürü Menderes Demirci, konuşmasında Axor araçların az yakıt tüketmesinin firmaları için önemli bir kriter ğunu belirtirken, araçların ikinci el değerinin yüksek olması ve yedek parça fiyatlarının düşük olmasının da Axor’ u seçmelerinde rol oynadığını ifade etti.