Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:55   Güncelleme : 13-11-2014 17:55

İlkem, 2013’ün ilk araçlarını aldı

Öğrenci servis taşımacılığı alanında uzmanlaşan İlkem Turizm, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

İlkem, 2013’ün ilk araçlarını aldı

Öğrenci servis taşımacılığı alanında uzmanlaşan İlkem Turizm, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 2012 yılını yatırım yılı ilan ederek Mercedes-Benz Türk’ten 70 adet Sprinter minibüs alan firma, 2013 yılında da tercihini Mercedes’ten yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 40 adet Sprinter’dan 10 ani teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Mercedes-Benz Türk bayii Gülsoy Otomotiv tarafından İlkem Turizm’e satışı yapılan 10 adet Sprinter, bayiinin Tuzla tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine İlkem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, Gülsoy Otomotiv Genel Müdür Serkan Açar ve firma yöneticileri katıldı.

Firmalarının 2012 yılı performansını değerlendiren Ali Bayraktaroğlu, “Her anlamda yüksek performans sergiledik ve çok verimli bir yılı geride bıraktık. Özetleyecek olursak; Şehir içi 800 araç ile 10 bin öğrenci, şehir dışı 8 ilde ise 350 araç ile ortalama 4 bin öğrencinin taşıma hizmeti başarıyla tarafımızca sağlandı ve sağlanmaya da devam ediyor. İlkem olarak bu noktada sorumluluğumuz fazlasıyla artıyor, paralelinde bizlerde daha çok çalışıyor ve üretiyoruz” .

Uzmanlaştıkları okul taşımacılığının yanında personel taşıma hizmetini de bir yıldır verdiklerinin vurgulayan Ali Bayraktaroğlu, bu alanda da markalaşacaklarının altını çizdi. Bayraktaroğlu, “Türkiye’nin önde gelen, birçok prestijli firmanın taşıma hizmeti İlkem tarafından karşılanmaya başlandı. Okul taşımacılığı alanımızda ki mevcut dev araç filomuzun potansiyelini personel taşımacılığımıza da yansıtacağız” diye konuştu.

2013 sezonunda ulaşım çıtasını biraz daha yükselttiklerini açıklayan Ali Bayraktaroğlu, şöyle devam etti: “İstanbul’da 40 Lokasyon da 1200 araç ile 14 bin öğrencinin ulaşımını sağlamayı planlamaktayız. Şehir dışı planlamamız ise 12 ilde 500 araç, 6 bin öğrencinin evleri ile okulları arasında ki hizmeti karşılayacağız. Okul taşımacılığı alanında böyle bir kapasiteye sahip bir firma yok, rakipsiziz. İlkem markası, taşıma modeli, İlkem kalitesi Türkiye çapında yansıtılacak. Türkiye’nin en iddialı markası olacağız. Hedeflerimiz ve bulunduğumuz konum bizi sektörde çok ayrı kılıyor. Personel taşımacılığında ise yerimiz kısa bir süre olmasına rağmen azımsanamayacak kadar büyük. Amacımız bu alanı çok daha genişletmek. Yeniliklerle dolu bir yıl, sürekli yükselen başarı grafiği bizleri bekliyor. Bu doğrultuda iş ortaklarımız ile yapılan çalışmalarımız ve satın alımlarımızın desteği göz ardı edilemez. Güvendiğimiz Mercedes markası ile yolumuza devam edeceğiz.”