Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:55   Güncelleme : 13-11-2014 17:55

Akçansa 28 Man çekici aldı

Çimento sektörünün önde gelen firmalarından Akçansa, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man’dan yana kullandı.

Akçansa 28 Man çekici aldı

Çimento sektörünün önde gelen firmalarından Akçansa, 2012 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 20 adet TGS 32.360 8x4 hafif mikser, 5 adet TGS 41.400 8x4 pompa ve 3 adet TGS 18.400 EfficientLine çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendi.

Akçansa Çimento A.Ş.’ye satışı yapılan çekiciler, firmanın İstanbul tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Akçansa Çimento A.Ş. Genel Müdürü Hakan Gürdal, Hazır Beton ve Agrega Genel Müdür Yardımcısı Cenk Eren ile Hazır Beton ve Agrega Teknik Müdürü Tarkan Büyükbaşaran katıldı. Törende, Man adına İstanbul Şubesi Grup Müdürü Aydın Yumrukçal, Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun ve Satış Koordinatörü Bülent Yobaş da hazır bulundu.

Akçansa Çimento A.Ş Teknik Müdürü Tarkan Büyükbaşaran, “Marmara, Trakya, Ege ve Karadeniz bölgelerinde 42 adet hazır beton tesisimiz var. Agrega üretim tesisleri, Büyükçekmece, Çanakkale ve Ladik çimento fabrikaları ile Türkiye’nin lider çimento üreticisiyiz. Yeni transmikser ve mobil beton pompası yatırımıyla filomuzu güçlendirdik. Tüm yatırımlarımızı kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışımız çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Aldığımız 28 araçla birlikte şu anda filomuzda 120 adet özmal Man araç bulunmaktadır. Hem yakıt ekonomisi hem de dayanıklı olmasından dolayı tercihimizi Man’dan yana kullanıyoruz” .

Man İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun ise Akçansa gibi sektör lideri bir firma ile işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Altun, “Akçansa’nın filosuna eklediği TGS 18.400 Efficient Line çekicilerde otomatik şanzıman, klima ve ESP fren sistemi bulunuyor. TGS 32.360 8x4 hafif mikser araçlarda otomatik şanzıman ve klima standart olarak sunulurken, TGS 41.400 8x4 pompa araçlarında ise klima ve Manuel şanzıman bulunuyor. İşbirliğimizin güçlenerek devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.