Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:55   Güncelleme : 13-11-2014 17:55

Sultan, Darıcalının hizmetinde

Kentiçi toplu taşımacılık hizmeti veren Özdarıca Minibüs ve Özel Halk Otobüsü Kooperatifi, araç yenileme çalışmaları kapsamında tercihini Otokar’dan yana kullandı.

Sultan, Darıcalının hizmetinde

Kentiçi toplu taşımacılık hizmeti veren Özdarıca Minibüs ve Özel Halk Otobüsü Kooperatifi, araç yenileme çalışmaları kapsamında tercihini Otokar’dan yana kullandı. Kooperatif, siparişini verdiği 80 adet Sultan City aracın son partisi olan 40 adet otobüsü de teslim alarak Darıca halkının hizmetine sundu. Kooperatif esnafı, araçları 160 bin TL’den teslim aldığını açıkladı.

Otokar bayii Enke Otomotiv tarafından Özdarıca Minibüs ve Özel Halk Otobüsü Kooperatifi’ne satışı yapılan toplu taşıma aracı Sultan City midibüsler, Darıca Dudayev Sahil Parkı’nda düzenlenen törenle teslim edildi.

Araç teslim törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, UKOME Daire Başkanı Abdulmuttalip Demirel, Kooperatif Başkanı Eser Çeper ve kooperatif üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Otokar’dan Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Satış Müdürü Murat Tokatlı, Satış Yöneticisi Murat Torun, Enke Otomotiv Yönetim Kurulu üyesi Kerim Çivelek ve Genel Müdür Tuncer Erten Kotil de hazır bulundu.

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül yeni araçların Kocaeli-Darıca halkına ve Özdarıca Minibüs ve Özel Halk Otobüsü Kooperatifi’ne hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu: “Türkiye’nin en çok satılan otobüs markası Otokar olarak Sultan otobüslerimizin gördüğü ilgi bizi çok memnun ediyor. Özdarıca Minibüs ve Özel Halk Otobüsü Kooperatifi’nin filosunu yenilerken Otokar markasını tercih etmesi bizi kça mutlu etti. Darıca halkına hizmet etmek için ulaşım filosunu genişleten Özdarıca Minibüs ve Özel Halk Otobüsü Kooperatifi’ne ve Belediye Başkanlarımıza bizlere göstermiş kları güven için çok teşekkür ediyor, esnafımıza kazasız-belasız bol kazançlı günler diliyorum.”