Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

Koçaslan 5 adet Daf aldı

Uluslararası nakliye firmalarından Koçaslan Nakliyat, 2013 yılı yatırım programı dahilinde tercihini Daf’tan yana kullandı.

Koçaslan 5 adet Daf aldı

Uluslararası nakliye firmalarından Koçaslan Nakliyat, 2013 yılı yatırım programı dahilinde tercihini Daf’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 5 adet Daf XF 105.460 çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi. Son alınan faraçlarla birlikte firmanın filosundaki Daf marka çekici sayısının 27’ye yükseldiği bildirildi.

Daf-Tırsan Otomotiv tarafından Koçaslan Nakliyat’a satışı yapılan 5 adet Daf XF 105.460 çekici, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine firma sahibi Yakup Koçaslan ve Daf-Tırsan Otomotiv Satış Yöneticisi Özgür Ayçicek ile firma personeli katıldı.

2006 yılından bu yana Almanya, Belçika, Hollanda ve Danimarka’ya ağırlıklı olarak askılı yük taşımacılığı yaptıklarını dile getiren Koçaslan Nakliyat firma sahibi Yakup Koçaslan, müşteri memnuniyeti açısından ında teslime büyük önem verdiklerini ve bu doğrultuda ara parkına yatırım yaptıklarını ifade etti.

Koçaslan, “Kullandığımız Daf çekicilerinden duyduğumuz memnuniyet sebebiyle yeniden Daf markasını tercih ettik. Planladığımız büyüme hedefine ulaşırken Daf çekicilerine yaptığımız yatırımın katkısı büyük olacak” .