Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

Teknotaş 2 adet yeni Stralis aldı

Mersin bölgesinde lojistik faaliyetlerini yürüten Teknotaş, 2013 yılı araç yatırım programında tercihini Iveco’dan yana kullandı.

Teknotaş 2 adet yeni Stralis aldı

Mersin bölgesinde lojistik faaliyetlerini yürüten Teknotaş, 2013 yılı araç yatırım programında tercihini Iveco’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği Iveco’nun yenilenen Stralis Hi Way 6x4 çekiciyi teslim alarak filosuna dahil etti.

Iveco yetkili satıcısı Kılıçlar Otomotiv tarafından Teknotaş’a satışı yapılan 2 adet yeni Stralis Hi Way 6x4 çekici, bayi tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Teknotaş yetkililerinden Metin Çoşkun ve Tarkan Tunç, Kılıçlar Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Kenan Kılıç ve ağır vasıta satış müdürü Hasan Kayın ile firma personeli katıldı.

Firma yöneticisi Metin Çoşkun, “Mersin’de uzun yıllardır faaliyet gösteren firmamız bölgenin en iyi ve güçlü lojistik firmaları arasındadır. Araç parkımıza 2 adet 500 beygir gücünde, intarderli, buzdolaplı, klimalı yeni mega kabinli HI-WAY 6X4(Çiftçeker) yeni çekici alımı ile güçlendirdik. Alım kararımızda yeni kabinli Iveco çekicilerin muhteşem konfora ve görüntüye sahip olmaları, donanımları, kaliteleri ve yakıtı etkili . Uluslararası nakliye işinde Iveco son noktayı koymuştur” .