Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

Bektaşlar 10 Safir yatırımı yaptı

Ankara merkezli servis, turizm, şehirlerarası ve operasyonel kiralama alanında faaliyet gösteren Bektaşlar Turizm, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Temsa’dan yana kullandı.

Bektaşlar 10 Safir yatırımı yaptı

Ankara merkezli servis, turizm, şehirlerarası ve operasyonel kiralama alanında faaliyet gösteren Bektaşlar Turizm, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Temsa’dan yana kullandı. Firma siparişini verdiği 10 adet Temsa Safir otobüsün 2’sini teslim alarak filosuna dahil etti.

Temsa bayii Azizoğlu Motorlu Araçlar tarafından Bektaşlar Turizm’e satışı yapılan 10 otobüsten 2’si, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Bektaşlar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Enver Nuri Bektaş, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Tarık Usta, Temsa Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat ile firma personeli katıldı. Törende Azizoğlu Motorlu Araçlar’dan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin ve Satış Müdürü Erkan Arıkan da hazır bulundu.

13 metrelik 10 Safir yatırımının 5’inin 54 koltuklu, 5’inin ise 2+1 koltuk düzeninde olacağını belirten Enver Nuri Bektaş, “Eylül ayına kadar bu araçların ı filomuza katılmış olacak ve turizm taşımacılığı alanında hizmet verecek” . Filolarında 160’ın üzerinde büyük otobüs bulunduğunu vurgulayan Bektaş, “Bu araçların 72’si servis taşımacılığında hizmet veriyor. 10’a yakın araç da Kamil Koç filosunda yer alıyor. 80 dolayında aracımız da turizm taşımacılığı alanında bulunuyor. Bunun yanı sıra 1210 kadar da operasyonel kiralamaya yönelik bir filomuz var. Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne elektrikli Renault araçlarının kiralamasını gerçekleştirerek bir ilki gerçekleştirdik. Yolcu taşımacılığı alanının her bölümünde olmamızın arka tarafında çok güçlü bir ekibe sahip olmamız yatıyor. Her birimin sorumlusu ve yöneticisi ayrı ve bir düzen içinde işliyor” diye konuştu.

SAFİR’DEN MEMNUNUZ

Safir tercihlerinin temelinde araçların düşük yakıt tüketimine sahip olması, konfor düzeyinden müşterilerinin çok memnun kalması ve motor aksamındaki dayanıklılığın etkin ğunu belirten Enver Nuri Bektaş, “Safir araçları uzun süredir kullanıyoruz. Filomuzda eski kasa 18 Safir bulunuyor. Yeni kasa ise teslim aldığımız 2 araçla birlikte 3 . Araçtan duyduğumuz memnuniyet bizim Safir almamızda önemli bir etken oluyor” .

ŞEHİRLERARASI SIKINTILI

Turizm taşımacılığının yılın ilk beş ayının memnuniyet verici geçtiğini ifade eden Bektaş, “Yılın geri kalanında bu hareketliliğin sürmesi en büyük beklentimiz, umarım bu şekilde devam eder. Şehirlerarasında ise değişen yapı nedeniyle sıkıntılarımız artıyor. 2002 yılındaki bilet fiyatı ile yolcu taşınıyor. Bu işin gelecekte 5-6 büyük firmanın tekeline kalacağını düşünüyorum. Aslında artan maliyetlere bakıldığında, taşımacılık alanının ının sıkıntıda ğunu görmek mümkündür” açıklamasını yaptı.