Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

Başak Turizm’e 21 adet D-Max aldı

Ankara merkezli turizm taşıma firması Başak Turizm, filosunu Isuzu’nun D-Max serisi araçlar ile genişletti.

Başak Turizm’e 21 adet D-Max aldı

Ankara merkezli turizm taşıma firması Başak Turizm, filosunu Isuzu’nun D-Max serisi araçlar ile genişletti. Firma, siparişini verdiği 21 adet çift kabinli D-Max arazi aracı Pick-Up’ları teslim alarak filosuna dahil etti.

Anadolu Isuzu Ankara Bayisi Gençler Otomotiv tarafından Başak Turizm’e satışı yapılan D-Max araçlar, bayii tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Başak Turizm Şirket Müdürü Osman Alabaş, Gençler Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tanrıkulu ve Şirket Müdürü Ebru Darıcılı ile firma personeli katıldı.

Ankara’da kurulduğu yıldan itibaren Türkiye genelinde verdiği hizmetler ile sektörün tanınan firmaları arasında yer alan Başak Turizm, 21 adet çift kabinli Isuzu D-Max alımı ile son model araçlarla günümüz teknolojisine ayak uydurarak, emin adımlarla ilerlediğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Başak Turizm şirket müdürü Osman Alabaş, “Gerek dayanıklılığı, kalitesi ve estetik görüntüsü, gerekse düşük yakıt tüketimi, yaygın servis hizmetleri ve uygun bakım maliyetleri ile çevremizdeki filoların öncelikli tercihi olan D-Max’ler ile biz de filomuzu güçlendirdik. Almış ğumuz 11 adet 4x4 T ve 10 adet 4x2 Limited araçla ilgili bizlere hem uzun soluklu iş ortağı, hem de samimi bir dost olarak yardımcı olan Gençler Otomotiv’e teşekkürlerimi iletmek istiyorum” .