Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

Best 20 adet Volvo çekici aldı

Uluslararası komple ve parsiyel taşımacılık segmentinin önemli oyuncusu Best Nakliyat, araç filosunu Volvo FH çekici ile güçlendirdi.

Best 20 adet Volvo çekici aldı

Uluslararası komple ve parsiyel taşımacılık segmentinin önemli oyuncusu Best Nakliyat, araç filosunu Volvo FH çekici ile güçlendirdi. Firma, siparişini verdiği 20 adet FH 460 4x2 çekiciyi teslim alarak filosuna dahil etti.

Kurulduğu günden bu yana sadece Volvo çekiciler ile hizmet vermeye devam eden Best Nakliyat, filo yatırımında tercihini yine Volvo markasından yana kullandı. Best Nakliyat, önümüzdeki dönemlerde de araç alımlarının yine Volvo ile devam edeceğinin sinyallerini de verdi.

Grupaj ve parsiyel taşımacılık alanında özellikle İngiltere ve Avrupa ülkelerine yönelik çalışmalarına devam eden Best Nakliyat, kurulduğu 1992 yılından bu yana müşterilerine, sürekli yenilediği teknolojik yatırımlar ve uluslararası kalite standartları doğrultusunda hizmet veriyor. Best Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Yayman, lojistik sektöründe taşınan yüklerin, tam ında ve güvenli bir şekilde ulaştırılmasının kça önemli ğunu söyledi.

Ahmet Yayman, “Misyonumuz, her türlü yükü çalıştığımız hatta en hızlı ve ekonomik şartlarda alıcılarına ulaştırmaktadır. Bunu yerine getirmek için de hızlı, sorunsuz, performansı yüksek, yakıt tüketimi düşük araçlara ihtiyacımız var. Volvo, bu ihtiyaçlarımızın tümünü fazlasıyla karşıladığı için tercih nedenimiz olmuştur. Sektörümüzde İngiltere-Türkiye hattında bölge lideri olma amacıyla araç filomuzu yenilemek ve geliştirmek büyüme hedefimizin bir parçasıydı. Bu doğrultuda, uzun süredir sorunsuz bir şekilde kullandığımız Volvo FH çekiciler ile filomuzu daha da güçlendirme kararı aldık. Volvo’nun ürün kalitesiyle rekabet gücümüzü arttıracağımıza inanıyoruz” .

Volvo Kamyon Marmara Bölge Satış Temsilcisi Tolga Cem Aykaç teslimat töreninde yaptığı konuşmada, sürücü odaklı tasarlanan Volvo FH serisinin, işletim maliyetleri, sürücü konforu ve güvenlik anlamında filolara katkısının altını çizdi. Uzun yol operasyonlarında Volvo FH serisinin hem performansı, hem sağlamlığı hem de yakıt tasarrufu ile kâr sağladığını vurgulayan Tolga Cem Aykaç, “Best Nakliyat, 20 yılı aşkın bir süredir sadece Volvo FH serisi ile hizmet veriyor. Güvenlik ve yakıt tasarrufu konusunda çok titiz davranan Best Nakliyat, araçlarında güvenlik ve yakıt tasarrufunu arttıran gelişmiş sistemlerimizi tercih ediyor. Uzun yıllar boyunca işletim maliyetlerinde sağladığı avantajlar, Best filosunda tek oyuncunun Volvo FH olmasını sağlıyor. Volvo’nun tartışmasız kalitesi sayesinde bu iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceği şüphesiz” .