Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

Yeni Novo’nun ilk sahibi Prince

Yeni nesil Novo Lux’ler, Prince Group filosunda yerini aldı.

Yeni Novo’nun ilk sahibi Prince

Yeni nesil Novo Lux’ler, Prince Group filosunda yerini aldı. Antalya merkezli turizm sektörünün öncü firmalarından Prince Group, siparişini verdiği 10 adet Novo Lux otobüsünü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Anadolu Isuzu Antalya Bayii Esay Otomotiv tarafından Prince Group’a satışı yapılan 10 adet yeni nesil Novo Lux, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen teslimat törenine, Prince Group YKB Danışmanı Mehmet Şenkal, Taşımacılık Müdürü Göktürk Erdoğan, Satış-Pazarlama Sorumlusu Cengiz Bakır ve Esay Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Utku Taşkın ile firma personeli katıldı.

Prince Group YKB Danışmanı Mehmet Şenkal, Novo Lux araçların güçlü teknik özelliklerine değindi. Firma olarak iki yıldır Isuzu Novo Lux otobüsleri tercih ettiklerini belirten Şenkal, “Gerçekleştirilen bu alımla filomuzdaki Novo Lux sayısı 15’e ulaştı. Isuzu marka araçları turizm taşımacılığındaki rahatlık, konfor, düşük yakıt maliyetleri, kusursuz teknik destek hizmeti ve en önemlisi satış sonrası da devam eden ilgiden dolayı tercih ediyoruz. Bundan sonra da tercihimiz Isuzu marka otobüslerden yana olacak” .