Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

Metin Group’a 5 adet Stralis aldı

Uluslararası nakliye şirketlerinden Metin Group Uluslararası Taşımacılık, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Iveco’dan yana kullandı.

Metin Group’a 5 adet Stralis aldı

Uluslararası nakliye şirketlerinden Metin Group Uluslararası Taşımacılık, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Iveco’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 5 adet Stralis Hi Road çekiciyi teslim alarak filosuna dahil etti.

Iveco yetkili satıcısı Iveco Otomotiv tarafından Metin Group’a satışı yapılan Stralis Hi Road çekiciler, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Teslim edilen araçların 460 HP eev motorla donatılmış olup otomatik şanzımana sahip ğu bildirildi.

Araç teslim törenine Metin Group CEO su Cem Özkavak, Iveco Otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu, Iveco Otomotiv satış sonrası müdürü Mengü Şeker ile firma personeli katıldı. Genel Müdür Bursalıoğlu, 5 adet yeni Stralis’i Metin Group’a teslim ediyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve Metin Group’u satış sonrası hizmetlerde de yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.

Metin Group CEO’su Cem Özkavak ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Firmamız taşımacılık sektöründe geniş hizmet ağı, acente hizmetleri ve dinamik kadrosuyla müşterilerimize en iyi, en kaliteli hizmeti sağlamaktadır. Parsiyel ve komple taşımacılığın yanı sıra proje taşımacılığı, dış ticaret ve mevzuat desteği, yurtdışı depo çözümleri, vinç hizmeti, yurtdışı belge akışı, lowbed organizasyonu vb. özel taşıma grubuna giren konularda hizmet vermekteyiz. Araçlarımızın % 70’ i kara yolu, % 30’u ise Pendik- Trieste gemi hattı üzerinden çalışmaktadır. Avrupa’da yılın kamyonu seçilen yeni Stralis ile filomuz daha da güçlenecektir. Stralis’in yakıt ve konfordaki iddiasına ikna k ve bunun için de tercihimizi yeni Stralis’den yana kullandık.”