Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

ABC’nin hedefi yeni pazarlar

Uluslararası nakliye sektörünün önemli oyuncularından ABC Uluslararası Taşımacılık A.

ABC’nin hedefi yeni pazarlar

Uluslararası nakliye sektörünün önemli oyuncularından ABC Uluslararası Taşımacılık A.Ş., araç yatırımında daha önceki yıllarda ğu gibi 2013 yılında da Tırsan’ı tercih etti. Firma, siparişini verdiği 50 adet Daf ve 60 adet Tırsan treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bilen, “Hedefimiz yeni pazarlarda büyümek” .

Daf-Tırsan Otomotiv tarafından ABC Uluslararası Taşımacılık A.Ş.’ye satışı yapılan 50 adet Daf XF105.460 Optimizer çekici ve 60 adet yeni nesil brandalı Maksima Plus Semi-Treyler, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine ABC Uluslararası Taşımacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bilen, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Daf-Tırsan Otomotiv Filo Satış Yöneticisi Ertuğrul Erkoç ile firma personeli katıldı.

ABC Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bilen, gelişen ve yoğun rekabetin yaşandığı pazarda yeni yatırımlarla büyümeye devam ettiklerini açıkladı. Bilen, “Avrupa ve Ortadoğu da pazar payımızı arttırmak amacıyla yaptığımız yeni araç alımlarımız ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz. 2014 hedefimiz olan Avrupa, İran ve Irak’ta büyümek, yeni yatırımımız olan Daf ve Tırsan araçlarımız sayesinde gerçekleşecektir” .

ABC Grup bünyesinde bulunan üç firmalarında yeni alımlarla beraber toplam 320 araca sahip klarını dile getiren Ergün Bilen, şöyle devam etti: “Tırsan’ın yurtiçinde ve yurtdışında geniş servis ağı sayesinde her yerde güvenle hizmet alabildiğimiz satış sonrası hizmetler ağına güveniyoruz. Daf-Tırsan Otomotiv’in servis hizmet kalitesi ve çözüm odaklı yaklaşımları nedeniyle işbirliğimizin artarak devam edeceğine inanıyorum.”

YÜKSEK PERFORMANS GARANTİ

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu da ABC ile uzun yıllardır devam eden işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nuhoğlu “Daf çekici ve Tırsan treyler kombinasyonu yakıt sarfiyatında sağladığı tasarruf, her yol ve yük şartında değişmeyen yüksek performans seviyesi ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmakta ve tekrar alım yapmalarını sağlamaktadır” .