Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

Filli Boya 4 adet Iveco aldı

Boya sektörünün önde gelen firmalarından Filli Boya, araç yatırımında tercihini Iveco’dan yana kullandı.

Filli Boya 4 adet Iveco aldı

Boya sektörünün önde gelen firmalarından Filli Boya, araç yatırımında tercihini Iveco’dan yana kullandı. Firma, Diyarbakır bölge dağıtıcılığında kullanmak üzere 3 adet Daily ve 1 adet Eurocargo aldı.

Iveco’nun Diyarbakır yeni yetkili satıcısı Ak-Can otomotiv tarafından Filli Boya’ya satışı yapılan 3 adet Daily 70C17 panel van ve 1 adet Eurocargo 150E18, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi.

Filli Boya Bölge Yöneticisi Yunus Kan, “Boya ağırlığı fazla olan yoğun bir madde, böyle bir ürünün nakliyesi için tonaja ihtiyacımız var. Daily 7 ton panel van bunu karşılıyor. Ayrıca Eurocargo’da yaptığımız incelemelerde yakıt tüketiminin ve kalitesinin çok iyi ğunu gördük. Bu yüzden tercihimizi Iveco’dan yana kullandık” .

Ak-Can Otomotiv Satış Müdürü Çetin Kızılgün ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Faaliyetlerimize başlamamızdan ardından 2 ay geçmiş olmasına rağmen böyle bir satış gerçekleştirmekten çok mutluyuz. Iveco 7 ton azami yüklü ağırlığa sahip panel van sunan dünyadaki tek marka. Bilindiği gibi kantar kontrolleri çok yoğunlaştı. Bundan dolayı bölgede bu ürün çok ilgi görüyor. Yeni araçların Filli Boya bölge dağıtıcısına hayırlı olmasını diliyorum.”