Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:57   Güncelleme : 13-11-2014 17:57

Şaraplar Eurocargo ile taşınacak

Kavaklıdere Şarapları firması, araç yatırımlarında Iveco’yu tercih etti.

Şaraplar Eurocargo ile taşınacak

Kavaklıdere Şarapları firması, araç yatırımlarında Iveco’yu tercih etti. Firma, Iveco’nun Ankara yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv’e siparişini verdiği 10 adet özel olarak üretilen Eurocargo 150 E 18 araçları teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Firmanın Ankara tesislerinde düzenlenen törene Kavaklıdere Şarapları Ticaret Direktörü Fehmi Atak, İdari işler müdürü İskender Kirişci, satınalma uzmanı Didem Güven ve satışı gerçekleştiren Iveco Ankara bayisi Özgözde Otomotiv Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Sezgin Işık katıldı.

Kaliteden ödün vermeden çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Kavaklıdere Şarapları Ticaret Direktörü Fehmi Atak, “Söz konusu kalitemizi lojistik hizmetlerimizde de üst seviyelere taşımak istiyoruz. Dolayısı ile filomuzda kullandığımız araçlar hizmet kalitemiz ve şirket prestijimiz için çok önemlidir. Bu nedenle tercihimizi Iveco Eurocargo’dan yana kullandık” diyerek filolarını Iveco kamyonlarla büyütmek istediklerini belirtti.

Öz Gözde Otomotiv Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Sezgin Işık ise Ankara’nın önemli kuruluşlarından Kavaklıdere Şarapları ile olan işbirliklerinin devam edeceğini belirterek, firmanın talebi doğrultusunda ihtiyaçlarının doğru olarak belirlendiğini ve Iveco’nun sağladığı maksimum ürün gamı sayesinde kendilerine uygun en verimli araçların özel olarak ürettirildiğini belirtti.