Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:57   Güncelleme : 13-11-2014 17:57

15 otobüs aldı, 70 sipariş verdi

Antalya merkezli turizm firması Kıraç, 2013 yılı araç yatırımlarında tercihini Temsa’dan yana yaptı.

15 otobüs aldı, 70 sipariş verdi

Antalya merkezli turizm firması Kıraç, 2013 yılı araç yatırımlarında tercihini Temsa’dan yana yaptı. Firma, 15 otobüsü teslim alarak filosunu güçlendirirken, 50 adet Safir ve 20 adette Prestij siparişi verdi. Son alımla birlikte Kıraç Turizm’in toplam araç sayısının 176, Temsa marka araç sayısının ise 148’e yükseldiği bildirildi.

Temsa Global bayii Anoto tarafından Kıraç Turizm’e satışı yapılan 15 adet Safir, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Kıraç Turizm Ticari Operasyon Sorumluları Mehmet Ünal ve Yusuf Hacıoğulları, Temsa Bölge Satış Yönetici Volkan Tolunay ve firma personeli katıldı. Törende Anoto’dan ise Satış Temsilcisi Ahmet Gürsoy hazır bulundu.

Filolarındaki araç yaş ortalamasını yeni yatırımlarla daha da aşağıya çektiklerini belirten Kıraç Turizm Ticari Operasyon Sorumlusu Mehmet Ünal, “Son yatırımla 15 adetlik Safir aracı filomuza kattık. 10 aracı Eylül ayında, 25 aracı ise 2014 Ocak ve Şubat ayı içinde teslim alacağız. Ayrıca 20 Prestij Süper Deluxe araçta Ağustos ayı içinde filomuza katılacak” .

10’LUK ARTIŞ…

Bu yıl sezonun geçen yıla göre yüzde 10 daha üzerinde geçtiğini belirten Mehmet Ünal, “2013 yılı sonuna yönelik belirlediğimiz 2.5 milyon kişiyi taşıma hedefimizi aşacağımızı düşünüyoruz. Bu yıl iş kapasitesi geçen yılın yüzde 10 daha üzerinde. Bu artış da bizi yeni yatırıma yöneltti. Önümüzdeki üç aylık süreçte geçtiğimiz dört ayın çok daha üzerinde olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Temsa marka araç yatırımlarını çok uzun yıllara dayanan bir işbirliği sonucu oluştuğunu belirten Mehmet Ünal, “Temsa ile aramızdaki güvene dayalı iş ilişkisi, satış sonrası hizmetlerde bizlere verdikleri büyük destekler yeni yatırımlarda tercihimizi Temsa marka ürünlere yapmamıza neden oluyor” diye konuştu.

Kıraç Turizm’in her yıl büyüyen hedeflerle yoluna devam ettiğini ifade eden Murat Anıl ise şöyle konuştu; “Bu hedeflerin gerçekleşme sürecine içerisinde bizde hem düşük işletme maliyetleri hem yüksek konfora sahip araçlarımızla katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz.”