Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:57   Güncelleme : 13-11-2014 17:57

Alsan 12 adet Atlas kamyon aldı

Alsan Atık Yönetimi ve Otomotiv, temizlik işlerinde kullanmak üzere Otokar’ın Atlas kamyonlarını tercih etti.

Alsan 12 adet Atlas kamyon aldı

Alsan Atık Yönetimi ve Otomotiv, temizlik işlerinde kullanmak üzere Otokar’ın Atlas kamyonlarını tercih etti. Firma, siparişini verdiği 12 adet Atlas kamyonu teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Otokar bayisi Örnek Otomotiv tarafından Alsan Atık Yönetimi ve Otomotiv’e satışı yapılan 12 adet Atlas, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine Alsan Atık Yönetimi ve Otomotiv adına Ali Aslan, Otokar adına ise Satış Müdürü Murat Tokatlı, Satış Birim Yöneticisi Murat Torun, Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz katıldı. Törende Örnek Otomotiv’den ise firma sahibi Yunus Öztepe hazır bulundu.

Teslim edilen araçların 6’sı çöp kamyonu, diğer 6’sı ise yol süpürücü üst yapısına sahip. Çöp kamyonlarının Türkiye’nin farklı bölgelerinde temizlik hizmetlerinde kullanılacağı bildirildi.

Hafif kamyon segmentindeki müşteri beklentilerine uygun olarak Otokar tarafından geliştirilen Atlas, yüksek yük taşıma kapasitesi, düşük işletme giderleri ve Otokar markasının verdiği güvenle hafif kamyon segmentinde konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Kısa ve uzun olmak üzere iki farklı versiyon ile satışa sunulan Otokar Atlas, farklı iş kolları için iki farklı uzunlukta üretiliyor ve segmentinin en yüksek yük taşıma kapasitesine sahip. Sağlam ve dayanıklı şasi yapısı ve makas sistemi ile kullanıcılara yüksek istiap haddi de sağlayan hafif kamyon, Cummins Commonrail Turbo Intercooler Dizel Euro 5 motora sahipken ABS fren sistemi, yardımcı fren ve havalı park freni ile de üst düzey bir güvenlik sunuyor.