Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:57   Güncelleme : 13-11-2014 17:57

2 firma 34 otobüs aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün önde gelen genç firmalarından İzmit Seyahat ve Lider Adana Turizm, 2013 yılı araç yatırım programında tercihlerini Mercedes-Benz markasına yaptı.

2 firma 34 otobüs aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün önde gelen genç firmalarından İzmit Seyahat ve Lider Adana Turizm, 2013 yılı araç yatırım programında tercihlerini Mercedes-Benz markasına yaptı. İzmit Seyahat 11 adet Tourismo otobüs alırken, Lider Adana Turizm de 23 adet Travego teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv tarafından İzmit Seyahat ve Lider Adana Turizm’e satışı yapılan otobüsler, pazarlama merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Son alımla birlikte İzmit Seyahat’in filosunda Mercedes-Benz marka otobüs sayının 29’a, Lider Adana Turizm’in ise 47’ye çıktığı bildirildi.

Araç teslim törenine İzmit Seyahat adına Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Birant, Şirket Araçları Yöneticisi Umut Demircan, Lider Adana Turizm adına Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Çetin, Mercedes-Benz Türk’ü temsilen ise Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, MBT Otobüs Satış Finansman Müdürü Uğur Erdinç ve Finansman Satış Koordinatörü Tolga Sezer katıldı. Törende Has Otomotiv’den ise İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül ve Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban da hazır bulundu.