Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:57   Güncelleme : 13-11-2014 17:57

CMT güven duyduğu markayı tercih etti

Uluslararası nakliye ve lojistik firmalarından CMT Lojistik, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı.

CMT güven duyduğu markayı tercih etti

Uluslararası nakliye ve lojistik firmalarından CMT Lojistik, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 2 adet Daf XF105.460 Optimizer ve 11 adet Tırsan yeni nesil perdeli maxima+ semi treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Daf-Tırsan Otomotiv tarafından CMT Lojistik’e satışı yapılan 2 adet Daf çekici ve 11 adet Tırsan Treyler, Adapazarı Fabrikası’nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Merkezi Gaziantep’te bulunan CMT Lojistik, 2011 yılından bu yana, yurtiçinde yedek parça, beyaz eşya, tekstil ve gıda ürünleri taşımacılığında faaliyet gösteriyor.

CMT Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Mutlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Tırsan ürünlerinin sağlamlığının yanında sektör lideri olmasının vermiş ğu güven ve servis hizmet ağının genişliği Daf ve Tırsan ürünlerini tercih etmemizde öncelik yarattı. Taşımacılık sektöründe güvenilir adımlarla ilerleyerek, kalite ve doğruluktan ödün vermeden, müşteri odaklı hizmet veren bir şirket olma hedefiyle yolumuza devam etme amacındayız.”