Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:57   Güncelleme : 13-11-2014 17:57

Assan, Gülsoy Otomotiv'den 15 Axor aldı

Kibar Holding iştirak şirketlerinden Assan Lojistik ve Filo Kiralama A.

Assan, Gülsoy Otomotiv'den 15 Axor aldı

Kibar Holding iştirak şirketlerinden Assan Lojistik ve Filo Kiralama A.Ş., 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Mercedes-Benz Türk’ten yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 15 adet Axor 1840 LS çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Türkiye genelinde yurtiçi taşıma, ağır taşımacılık, antrepo, depolama, dağıtım ve stoklama, liman için nakliye, lashing, elleçleme, nezaret ve gümrükleme hizmetleri sunan Assan Lojistik, araç filosunu Mercedes-Benz marka çekicilerle büyütüyor.

Mercedes-Benz Türk bayii Gülsoy Otomotiv tarafından Assan Lojistik’e satışı yapılan 15 adet Axor 1840 LS çekici, bayii tesislerinde yapılan tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Assan Lojistik Kara Operasyon Müdürü Nami Aydoğdu, Kıdemli Satınalma Uzmanı Murat Acar, Süreç ve İş Geliştirme Uzmanı Burcu Uçok, Genel Müdür asistanı Seda Rüstemoğlu Gül ve Araç Sevkiyat Amiri İsmail Çelikoğlu katıldı. Törende Gülsoy Otomotiv'den ise Genel Müdür Serkan Acar, Filo Satış Danışmanı Mert Ayçil ve Pazarlama İletişimi Müdürü Mine Öztuncay da hazır bulundu.

Sektörde en iyi hizmeti sunmak için şirketin tüm imkânlarını seferber ettiklerini dile getiren Kara Operasyon Müdürü Nami Aydoğdu, “Multimodal taşımacılığı, uluslararası kara taşımacılığı, uluslararası hava taşımacılığı, uluslararası deniz taşımacılığı, uluslararası demiryolu taşımacılığı ve ağır taşımacılık operasyonları gerçekleştiriyoruz. Şirketimizin Genel merkezi İstanbul Kartal'da ve Ankara, Tuzla, Gebze, İskenderun, Mersin ve Gaziantep'te bulunan şubelerimiz müşterilerimize hizmet veriyoruz” .

Assan Kıdemli Satınalma Uzmanı Murat Acar da konuşmasında Mercedes Axor'u yakıt tasarrufu, ikinci el takas değeri ve servis hizmetlerinden dolayı tercih ettiklerini ifade etti. Gülsoy Otomotiv Genel Müdürü Serkan Açar ise işbirliklerinin uzun yıllar sürmesini arzu ettiklerini dile getirerek yeni araçların şirkete hayırlı olması temennisinde bulundu.