Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:57   Güncelleme : 13-11-2014 17:57

İşe özel araç

Yenilenmiş varil ve IBC tankı sektöründe faliyet gösteren Can Varil, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Iveco’dan yana kullandı.

İşe özel araç

Yenilenmiş varil ve IBC tankı sektöründe faliyet gösteren Can Varil, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Iveco’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 8 adet Iveco Eurocargo kamyonu teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Iveco İzmit yetkili satıcısı Karataş Otomotiv tarafından Can Varil’e satışı yapılan araçlar, firmanın üretim tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Can Varil Yönetim Kurulu Başkanı Can Mustafa Taştan, Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Şükrü Taştan ve Iveco Araç Bölge Satış Müdürü Çağatay Akyol katıldı. Törende Karataş Otomotiv’den Genel Müdür Tolga Çizmeli ve ekibi de hazır bulundu.

Can Mustafa Taştan, “Iveco işimize uygun araçlar üretiyor. Sonra rakiplerine göre daha uygun alım maliyetlerinin yanında düşük yakıt tüketimi, düşük işletme giderleri ile servis kolaylığı da bu markayı tercih etmemizdeki nedenler arasındadır” .

Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Koray Kurşunoğlu da konuya ilişkin şöyle konuştu: “Bizim için yeni ve çok değerli bir iş alanı olarak gördüğümüz ‘Varil Geri Dönüşümü’ sektörünün öncü firması olan Can Varil’e 8 adet Eurocargo teslimatı yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Özellikle bu teslimatla beraber aynı sektördeki değişik firmalardan da 7 adet daha sipariş almamız doğru ürün ve fiyatla piyasada var ğumuzun en büyük göstergesidir. Gelecekte ve hatta bugün bile taşımacılık, nakliye ve lojistik sektöründe çok daha fazla karşılaşmayı beklediğimiz ‘işe özel araç’ tercihleri, büyük ve çok çeşitli ürün yelpazemizden dolayı, bizim rakiplerimizin hep 1 adım önünde olmamızı sağlayacaktır.”