Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:57   Güncelleme : 13-11-2014 17:57

İşletme maliyetlerini Man ile düşürdü

Deniz ve karayolu ile konteynır taşımacılığında alanında faaliyet gösteren Turkon, çekici yatırımlarında tercihini Man markasından yana yaptı.

İşletme maliyetlerini Man ile düşürdü

Deniz ve karayolu ile konteynır taşımacılığında alanında faaliyet gösteren Turkon, çekici yatırımlarında tercihini Man markasından yana yaptı. Firma, siparişini verdiği çekicileri teslim alarak filosunu dahil etti.

Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. tarafından Turkon’a satışı yapılan 50 adet TGS 18.400 4x2 EfficientLine çekicinin ilk partisi olan 10 a firManın SaMandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Turkon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan, Kara Nakliye Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Taşçı ve Konteynır Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Erkay Derelli katıldı. Törende Man’ı temsilen İstanbul Şubesi Grup Müdürü Aydın Yumrukçal, Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun ve Bölge Satış Koordinatörü Ersoy Öksüz ile Man Finans Genel Müdürü Vahit Altun ve Man Finans Bölge Yöneticisi Doğan Gamsız da hazır bulundu.

Gerçekleştirilen yatırımla filolarındaki araçları yenilediklerini belirterek Alkın Kalkavan, “Filomuzu Man ile güçlendirmeye karar verdik. Man TGS EfficientLine çekicileri, yüksek donanım seviyesi ve kalitesi, düşük yakıt sarfiyatı ve yüksek dayanıklılıklarından dolayı tercih ettik. Bu araçlar ile birlikte Bakım sözleşmesi de alarak, işletme maliyetlerimizi düşürmeyi hedefledik” .

Aydın Yumrukçal da yaptığı açıklamada, “Turkon araçlarının bakımı emin ellerde yapılacak, gözleri arkada kalmayacak. İster araçlar satın alınırken, ister kullandıktan bir süre sonra belirli süreleri kapsayan bakım paketi satın alındığında, hem araçların ömrü uzuyor hem de masraflar çok azalıyor” ifadesini kullandı.