Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:58   Güncelleme : 13-11-2014 17:58

Başarıya imza attılar

Düzce bölgesinde faaliyet gösteren 5 nakliye firması “birlikten güç doğar” felsefesiyle şirketlerini İmza Lojistik çatısı altında birleştirdi.

Başarıya imza attılar

Düzce bölgesinde faaliyet gösteren 5 nakliye firması “birlikten güç doğar” felsefesiyle şirketlerini İmza Lojistik çatısı altında birleştirdi. Nakliye ve lojistik alanında büyümeyi hedefleyen firma, 30 milyon Euro değerinde yatırım yaparak 300 adet Mercedes-Benz marka çekici aldı.

İmza Lojistik’e satışı yapılan 230 adet Actros 1844 LS ve 70 adet Axor 1840 LS, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine İmza Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Esen, Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Nursel, Muhammet Okyay, Zeki Nursel ve Avni Sert katıldı. Törende Mercedes-Benz Türk’ten ise Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ve kısımların üst düzey yöneticileri hazır bulundu.

Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, tek seferde yapılan bu satışın, otomotiv tarihinin en yüksek satışı ğunu söyledi. İmza Lojistik’in Mercedes-Benz’i tercih etmelerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Sülün, yeni araçların firmaya bol kazançlar getirmesini temenni etti.

TECRÜBELİ BİRLİKTELİK

Babadan nakliyeci klarını dile getiren İmza Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Esen, yılların vermiş ğu tecrübe ile geleceğe emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi. Esen, “5 ortaklı şirketimizde, 4 ortağımızın isimlerinin baş harfleri ile İmza Lojistik’i kurduk. Nakliye alanında tecrübeliyiz. Lojistik sektöründe de kurumsallaşarak başarıyı yakalayacağız. 5 şirketin sahibi tek bir şirkette başarıya imza attı. 300 yeni araç ile yola çıktık. 2014 yılında bu sayıyı 500’e layacağız. 2 ayrı bölgede de depo yatırımları gerçekleştireceğiz. Yurtiçi taşımacılığında büyümek istiyoruz. Şuanda rulo çelik taşımacılığı alanında uzmanız ve Ereğli taşımalarının yüzde 30’unu firmamız gerçekleştiriyor. Yurtdışında ise Orta Doğu ülkelerine taşıma yapıyoruz” .