Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:58   Güncelleme : 13-11-2014 17:58

Elmas’ın araç filosu 130’a yükseldi

İzmir merkezli lojistik firmalarından Elmas Lojistik, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Renault Trucks’dan yana kullandı.

Elmas’ın araç filosu 130’a yükseldi

İzmir merkezli lojistik firmalarından Elmas Lojistik, 2013 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Renault Trucks’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet Renault Premium 460 Optidriver çekiyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Renault Trucks bayii Arkas Otomotiv tarafından Elmas Lojistik’e satışı yapılan çekiciler, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Yeni alınan araçlar ile birlikte firmanın filosunda 50’si Renault Trucks olmak üzere 130’a yükseldiği bildirildi.

Elmas Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu, Arkas Grubu ile uzun dır sürdürülen uyumlu çalışma ortamını, yeni araç alımlarıyla sürdürmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Elmasoğlu, “Renault Trucks araçlar sayesinde yüksek hacimli taşıma kapasitesine ulaştık. Araçların düşük yakıt tüketimi sayesinde verimliliğimizi artırıp sektörde daha da güçlendik. Önümüzdeki yıllarda hem daha rekabetçi hem de daha çevreci bir şirket olacağımızdan hiç şüphem yok” .

Arkas Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Marek Penzo ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Elmas Lojistik, yeni araç alımlarında Renault Trucks araçlarının sunduğu güvenlik, konfor, kaliteli servis ve düşük yakıt tüketimi unsurlarını dikkate alarak seçim yaptı. Teslim edilen bu 10 aracın bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum.”