Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:58   Güncelleme : 13-11-2014 17:58

Trans 2 adet Volvo çekici aldı

Uluslararası frigo taşımacılığının öncü firmalarından Trans Express, Volvo ile iş ortaklığında 4’üncü yılını geride bırakırken I-Shift şanzıman ve I-See teknolojisiyle donatılmış 2 adet yeni Volvo FH 460 4x2 çekici teslim aldı.

Trans 2 adet Volvo çekici aldı

Uluslararası frigo taşımacılığının öncü firmalarından Trans Express, Volvo ile iş ortaklığında 4’üncü yılını geride bırakırken I-Shift şanzıman ve I-See teknolojisiyle donatılmış 2 adet yeni Volvo FH 460 4x2 çekici teslim aldı. Alınan yeni araçlarla birlikte firmanın filosundaki araç sayısının 20’ye yükseldiği bildirildi.

Trans Express Nakliyat, kurulduğu günden bu yana yurt içinde ve yurt dışında pek çok noktaya uzun yol taşımacılığı hizmeti veriyor. Firmanın filosunun ise tek markadan oluştuğu öğrenildi. Düzenlenen araç keslim törenine Trans Express Nakliyat firma sahibi Serhat Çiçek, Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ve firma personeli katıldı.

Serhat Çiçek “Uluslararası frigo taşımacılığında Türkiye'nin lider taşımacılarından biri olarak Volvo Kamyon ile iş ortaklığımızın 4’üncü yılını lamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üstün ürün özelliklerinin yanı sıra geniş servis ağı ve kaliteli satış sonrası hizmetleri ile tüm ihtiyaçlarımızı karşıladığından dolayı filomuzda sadece Volvo’yu tercih ediyoruz ve bu tercihimizin taşımacılık faaliyetlerinde gösterdiğimiz başarıya katkısı kça büyük. Kendimizi yenileyerek büyüyeceğimiz önümüzdeki dönemde yine Volvo’yu tercih ederek hizmet ağımızı ve servis kalitemizi geliştirmeyi hedefliyoruz” .