Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:58   Güncelleme : 13-11-2014 17:58

Adresimiz Gülsoy Otomotiv

Lojistik sektöründe depolama ve yurtiçi dağıtım hizmetleri veren Demirgil Nakliyat, 2014 yılının ilk araç yatırımını yaptı.

Adresimiz Gülsoy Otomotiv

Lojistik sektöründe depolama ve yurtiçi dağıtım hizmetleri veren Demirgil Nakliyat, 2014 yılının ilk araç yatırımını yaptı. Firma, siparişini verdiği 4 adet Mercedes-Benz Atego kamyonu teslim alarak filosuna dahil etti. Alınan yeni araçlarla birlikte Demirgil Nakliyat'ın filosundaki araç sayısının 50'ye yükseldiği bildirildi.

Mercedes-Benz Türk bayii Gülsoy Otomotiv tarafından Demirgil Nakliyat'a satışı yapılan 4 adet Atego kamyon, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Demirgil Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Demirgil, yönetim kurulu üyeleri Ümit Tezel ve Beysin Fikretoğlu katıldı. Törende Gülsoy Otomotiv'den Kamyon Satış Müdürü Gökhan Mede ve Satış Temsilcisi Kaan Hüdekoğlu da hazır bulundu.

Karayolu taşımacılık sektöründe müşteri odaklı çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Demirgil Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Demirgil, 2014 yılını yatırım yaparak büyüme yılı ilan ettiklerini söyledi. Erkut Demirgil, "Şirketimiz, Türkiye'nin karayolu taşımacılığı sektörünün önde gelen kuruluşlarındandır. İkinci kuşak tarafından yönetilen şirketimiz; tüm il ve ilçelere karayolu taşımacılığı, yükleme/boşaltma, vinç, forklift, hamaliye, depo kurma ve işletme hizmetleri vermektedir. Bugüne kadar Türkiye'nin önemli markaları ile birçok önemli projelere imza attık" .

Mercedes-Benz markasını tercih etmelerindeki en büyük nedeni düşük yakıt tüketimi, 2.el değeri ve satış sonrası hizmetler olarak açıklayan Erkut Demirgil, bayii olarak da adreslerinin Gülsoy Otomotiv ğunun altını çizdi. Demirgil, "Şuanda 4 adet Atego kamyon aldık. 15 adet de sipariş verdik ve yıl içerisinde teslim alacağız. Talebe göre yıl içerisinde bu sayı artabilir. Atego'lara yabancı değiliz. Manevra kabiliyeti yüksek. Her türlü yol koşullarında zorlanmadan gidiyor. Sağlam ve dayanıklıdır, yakıtı ekonomik kullanır. Hem çalışma keyfini, hem de iş verimini artırıyor. Mercedes'inde 2.el değeri ve satış sonrası hizmetleri de tartışılmaz. Bundan sonraki yatırımlarımız hep aynı markaya olacaktır. Bize gerekli kolaylığı gösterdiği içinde tüm Gülsoy ailesine teşekkür ederiz" diye konuştu.