Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:58   Güncelleme : 13-11-2014 17:58

Herkes alıyor bende aldım!..

Yeniden yapılanma sürecine girerek Artvin Hopa’dan şirketin merkezini İstanbul’a taşıyan NBG Yalçın Trans, 2014 yılının ilk araç yatırımını yaptı.

Herkes alıyor bende aldım!..

Yeniden yapılanma sürecine girerek Artvin Hopa’dan şirketin merkezini İstanbul’a taşıyan NBG Yalçın Trans, 2014 yılının ilk araç yatırımını yaptı. Firma, siparişini verdiği 20 adet Tırsan Treyleri teslim alarak filosuna dahil etti. NBG Yalçın Trans Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Yalçın, “Herkes Tırsan alıyor, bende onlardan geri kalmamak için aldım” .

Tırsan bayii Has Otomotiv tarafından NBG Yalçın Trans’a satışı yapılan 20 adet treyler, Samandıra merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Gürcistan, Azerbaycan ve Rusya’ya taşıma yapan firmanın yeni alımla birlikte filosunda 45 adet çekici, 45 adette treyler ğu bildirildi.

Düzenlenen araç teslim törenine NBG Yalçın Trans Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Yalçın, Firma Genel Müdürü Başak İşçi, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Has Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Mustafa Sarıgül ile firma personeli katıldı.

NBG Yalçın Trans’a yapılan satışın kendileri için büyük önem taşıdığını dile getiren Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, 2014 yılında Has Otomotiv ile daha fazla satış projelerine imza atacaklarını kaydetti. Nuhoğlu, “2013 yılında Pazar daralırken, biz hedeflerimizi aştık ve yüzde 62 Pazar payı aldık. 2014 yılında da yüzde 4 büyüme hedefliyoruz. 2018 yılında 20 bin adet araç satışı hedefliyoruz ve bunun içinde planlarımızı yapıp çalışmalarımıza başladık” .

Has Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Mustafa Sarıgül’de 2013 yılında 152 adet treyler ve 900 adet çekici satışı yaptıklarını açıkladı. Sarıgül, “2013 yılı treyler sektörünü öğrenmekle geçti. 2014 yılında hedeflerimiz büyük. Yılın ilk haftasında yaptığımız satışın NBG Yalçın Trans’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

NBG Yalçın Trans’ın 2003 yılında Artvin’in Hopa ilçesinde kurulduğunu açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Yalçın, Gürcistan, Azerbaycan ve Rusya’da açtıkları ofisler ile sektörde faaliyete devam ettiklerini kaydetti. Araç yatırımlarını uluslararası nakliyedeki potansiyellerinin artması nedeniyle yaptıklarını dile getiren Yalçın, 2015 yılında filo öz mal sayısını 100’e çıkartmayı hedeflediklerini söyledi. Nurettin Yalçın, “Neden Tırsan markasını tercih ettiniz” sorusuna “Herkes Tırsan alıyor, bende onlardan geri kalmamak için aldım. Şirket merkezimizi İstanbul’a taşıdık. Ticaretin kalbi İstanbul ve bizde 18 milyon nüfuslu bu şehirde aç kalmamaya çalışacağız” cevabını verdi.