Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:58   Güncelleme : 13-11-2014 17:58

Hedef 150 otobüs

Yolcu taşımacılık sektörünün genç firmalarından Anadolu Bilet, yatırımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Hedef 150 otobüs

Yolcu taşımacılık sektörünün genç firmalarından Anadolu Bilet, yatırımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, son olarak 4 adet Setra otobüsü teslim alarak filosunu güçlendirdi. Anadolu Bilet Genel Müdürü Mehmet Ali Akçın, “2014 hedefimiz filomuzu 150’ye çıkartmak” .

Marmara, Ege, İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Uşak merkezli Anadolu Bilet, otobüs alımında tercihini Mercedes-Benz’den yana kullandı. Firma, Has Otomotiv ile 4 adet Setra ComfortClass S 516 HD/2 ve 6 adet Tourismo 16 RHD alımı üzerine satış anlaşması yaptı. Sözleşmesi yapılan otobüslerden 4’ü teslim edildi.

Düzenlenen araç teslim törenine Anadolu Bilet Genel Müdürü Mehmet Ali Akçın, firma baş şoförü Mehmet Eski, MBT Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım ve Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu katıldı. Törende Has Otomotiv’den İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül ve Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban’da hazır bulundu.

2014 yılına hızlı bir giriş yaptıklarını belirten Genel Müdür Mehmet Ali Akçın, hedeflerinin konforlu ve kaliteli araçlarla ile mutlak müşteri memnuniyeti ğunu söyledi. Akçın, “2014 yılında filoyu 150 araca çıkarmak için şu andan bütçe ve planlama çalışmalarımızı yaptık ve yılın ilk haftası da siparişini verdiğimiz araçları alıyoruz. Koşulsuz konuk memnuniyeti ilkemiz ve kurucumuz merhum Orhan Erdoğmuş’un yolunda Anadolu Ulaşım Uşak’ın ismini Türkiye’ye taşıyan bir şirket olarak devam edecektir” .