Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:58   Güncelleme : 13-11-2014 17:58

Dededen toruna otobüsçülük

Şehirlerarası yolcu taşıma firmalarından Mardin merkezli Midyat Seyitoğlu Turizm, 2014 yılına 4 adet otobüs alarak girdi.

Dededen toruna otobüsçülük

Şehirlerarası yolcu taşıma firmalarından Mardin merkezli Midyat Seyitoğlu Turizm, 2014 yılına 4 adet otobüs alarak girdi. Firma sahibi Muhammed Akkurt, "dedemden teslim aldığım bayrağı zirveye dikeceğim" .

Mercedes-Benz Türk bayii Mergerler tarafından Midyat Seyitoğlu Turizm'e satışı yapılan 4 adet Travego 15 SHD, pazarlama merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Midyat Seyitoğlu Turizm onursal Başkanı Mehmet Emin Akkurt (dede), Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Akkurt, yönetim kurulu üyesi Ata Akkurt ve otobüs kaptanları katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Mengerler Otobüs Satış Müdürü İlker Canbolat'da hazır bulundu. Canbolat, yeni otobüslerin anahtarını, Muhammed Akkurt'a "kazasız-belasız bol kazançlar" temennisinde bulunarak teslim etti.

Hizmet sektöründe kalite ve konforun çok önemli ğunun altını çizen firma Onursal Başkanı Mehmet Emin Akkurt, bu bilinçle araç yatırımlarına devam ettiklerini ifade etti. Akkurt, "Ulaşım hizmetlerindeki mükemmeliyet düzeyimizi, yolcu ve yolcu yakınlarının memnuniyetini yaratmadaki kararlılığımızla sürdürüyoruz. Bunun için üstün nitelikli ekibimiz ve çağdaş altyapımızla öncü uygulamaları oluşturuyoruz. Hedefimiz; dünyada referans gösterilen ulaşım hizmeti veren kurumlardan biri olmak. Bu konudaki deneyimlerimizi genç kuşağa aktırdık. Gönül rahatlığı ile firmayı torunum Muhammed Akkurt'a teslim ettik" .

Filo yenileme çalışmalarına 2014 yılında ağırlık vereceklerini açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Akkurt, "Dedemden teslim aldığım bayrağı ekibimle birlikte zirveye dikeceğim. Bizim için herşeyden önce müşteri memnuiyeti gelir. 2014 yılında araç yatırımlarımıza ağırlık vereceğiz. Şunda yenileme çalışmaları yaptık. 1 adet 2006 model Travego 17 SHD, 1 adet 2007 model Travego 15 SHD ve 2 adette 2008 model Travego 15 SHD otobüsümüzü takasa vererek 4 adet yeni otobüsü filomuza dahil ettik. Otobüslerin alımında bize her türlü kolaylığı gösteren Mergerler Otobüs Satışı Müdürü İlker Canbolat'a firmam ve şahsım adına ayrıca teşekkür ederim. Bundan sonraki adresimiz hep Mergerler ve İlker Canbolat" diye konuştu.