Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:59   Güncelleme : 13-11-2014 17:59

Kocaeli 36 Kent otobüs aldı

Türkiye otobüs pazarının lideri Otokar, Kocaeli Belediyesi’ne 20 adet ve Kocaeli Özel Halk Otobüsçüleri’ne 16 adet otobüs teslim etti.

Kocaeli 36 Kent otobüs aldı

Türkiye otobüs pazarının lideri Otokar, Kocaeli Belediyesi’ne 20 adet ve Kocaeli Özel Halk Otobüsçüleri’ne 16 adet otobüs teslim etti. Kocaeli’nin toplu taşımada dönüşümüne toplam 36 adet Kent LF ile katkıda bulundu.

Kocaeli Belediyesi ve Özel Halk Otobüsçüleri tarafından alınan araçlar, düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen törene; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kooperatif yetkilileri ve Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül ile çok sayıda davetli katıldı.

Büyükşehir’in toplu taşımada dönüşüm yönünde attığı adımlara Otokar olarak eşlik etmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, şöyle konuştu: “Kocaeli’nin modern, verimli, enerji tasarrufu sağlayan ve çevreci araçlar ile toplu taşımacılık alanında attığı bu önemli adım diğer belediyelere de örnek olacaktır. Kent otobüslerimizin bu güzel şehri daha da güzelleştireceğine inanıyorum. Bugün 36 adet Kent’i Kocaelilere teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” .

Çevreci motoru, modern şehirlere yakışan tasarımı, yüksek taşıma kapasitesi ve işletmecisine sunduğu düşük operasyon maliyetleri ile dikkat çeken KENT otobüsleri sadece Türkiye’de değil, Macaristan ve Polonya gibi ülkelerde de toplu taşımacılıkta kullanılıyor. Ödüllü Kent otobüsü; İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Sakarya, Malatya, Karaman, Samsun gibi Türkiye’nin önde gelen şehirlerinde de kullanılıyor.