Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:59   Güncelleme : 13-11-2014 17:59

SNH İnşaat Volvo Kamyon ile tanıştı

Altyapı ve zemin projelerinde Türkiye’nin köklü firmalarından SNH İnşaat, filosuna 1 adet Volvo FH 16 çift çeker çekici ve 6 adet FMX kamyonu ekledi.

SNH İnşaat Volvo Kamyon ile tanıştı

Altyapı ve zemin projelerinde Türkiye’nin köklü firmalarından SNH İnşaat, filosuna 1 adet Volvo FH 16 çift çeker çekici ve 6 adet FMX kamyonu ekledi. Firma, 2014 yılı içinde 4 adet Volvo Kamyon siparişi verdi.

Edirne Uzunköprü, Tokat Çevreyolu, Kayseri Kuzey Çevreyolu Mimar Sinan Köprülü Kavşağı ve Amasya Bahçeler Grup Köprüleri gibi projeleri üstlenen SNH İnşaat, 2014 yılında araç yatırımlarına ağırlık verdi. Volvo Türkiye tarafından SNH İnşaat’a satışı yapılan kamyonlar, firmanın inşaat sahasında düzenlenen tören ile teslim edildi.

SNH İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Çakır, “Son yıllarda üstlendiğimiz büyük projelerle birlikte, teknik yeterliliğimizi artırmak ve bunu yaparken de insan ve doğaya saygı anlayışını benimsiyoruz. Bu bağlamda, çevreci yürüyen aksamı ve yakıt tasarrufunda öncü Volvo FH ve Volvo FMX modellerini ilk kez tercih ettik. 2014 yılı için ise 4 adet siparişimiz bulunuyor. Volvo ile başlayan bu ilişkimizin sürdürülebilir olacağını umuyorum” .

Volvo Kamyon İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Satış Temsilcisi Metin Kandemir ise konuşa ilişkin şöyle konuştu: “SNH İnşaat’ı öncelikle, 20 yıla yakın süredir başarıyla gerçekleştirdikleri her projede insan ve çevre odaklı yaklaşımı temel almalarından dolayı kutluyorum. Sönmez Çakır’ın da belirttiği gibi SNH İnşaat, Volvo Kamyon’u ilk kez tercih ediyor. Bu tercihte en büyük faktör, araçlarımızın çevreci olması ve sürücü güvenliği ile yakıt tasarrufunu ön plana çıkarmasıdır”.