Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:59   Güncelleme : 13-11-2014 17:59

Metro 30 adet Safir aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Metro Turizm, 2014 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Temsa’dan yana kullandı.

Metro 30 adet Safir aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Metro Turizm, 2014 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Temsa’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 100 adet Safir otobüsün 30’unu teslim alarak filosuna dahil etti.

Temsa Global tarafından Metro Turizm’e satışı yapılan Safir otobüsler, İzmir’de düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Binali Yıldırım, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, TOFED Başkanı Mehmet Erdoğan, Başkan Yardımcıları Hayati Uzun ve Mustafa Özcan, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticileri İrfan Özsevim, Baybars Dağ ve Pazarlama Yöneticisi Ebru Ersan ile firma personeli katıldı.

AYNI KALİTE AYNI KONFOR

Filoda her marka araç bulundurduklarının altını çizen Şenol Ayyıldız, Temsa ile işbirliklerinin 3 yıl önce başladığını hatırlattı. Bu işbirliği öncesine kadar hep pahalı otobüslere yatırım yaptıklarını aktaran Ayyıldız, “Temsa ile devam etmiyoruz neden çok pahalı otobüsler alıyoruz, aynı kalite ve aynı konfor” diye kendi kendilerine sorduktan sonra işbirliğine adım attıklarını ifade etti.

Ayyıldız, “100 otobüs yatırımı ile 2014 yılına başladık. 100’lük grubun ilk 30 adetini teslim alıyoruz. Egelilere müjde olsun. Bu otobüsler Türkiye’nin her yerine gidecek ama İzmir’den, Didim’den Çeşme’den, Marmaris, Bodrum’dan, Turgutllu’dan Salihli’den gidecek, bu otobüsleri egelilere hediye olarak getirdik. Hizmetin en iyisini yapmaya geldik. Bugünkü 30 aracı konuşursak 6,5 milyon Euro’luk yatırım. Tamamı 25 milyon. Türk ekonomisine katkılarımız ortada. Metro ailesine ve Türkiye’ye bu yatırımımız hayırlı olsun diyorum. En büyük Metro” .

FİLOSUNDA 275 SAFİR

Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Metro Holding’in çok değerli Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ün 3 yıl önce başlattığı yatırım hamlesinin bugün yeni bir halkasını paylaşıyoruz. Bu halka neticesinde Metro Turizm bünyesinde 275 Safir ve 175 adette Prestij otobüsle Türkiye karayollarında hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Bu yarışta destekleri ile bizleri onurlandıran Galip Öztürk ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi borç biliyoruz.”