Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:59   Güncelleme : 13-11-2014 17:59

Turizm’in gözbebeği Safir

OTI Holding bünyesinde turizm taşımacılık faaliyetlerini yürüten Odeon Tours, müşterilerinden gelen talepleri dikkate alarak otobüs yatırımında tercihini Türkiye’nin markası Temsa’dan yapa yaptı.

Turizm’in gözbebeği Safir

OTI Holding bünyesinde turizm taşımacılık faaliyetlerini yürüten Odeon Tours, müşterilerinden gelen talepleri dikkate alarak otobüs yatırımında tercihini Türkiye’nin markası Temsa’dan yapa yaptı. Firma, siparişini verdiği 10 adet Safir otobüsü teslim alarak filosuna dahil etti.

Temsa bayii Ant Oto tarafından Odeon Tours’a satışı yapılan Safir otobüsler, bayiinin Antalya merkez ofisinde düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Odeon Tours Genel Müdürü Vahit Petek, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Ant Oto Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Göksoy ve Temsa Bölge Yöneticisi Volkan Tolunay ile birlikte firma personeli katıldı.

HEDEFE SAFİR İLE ULAŞIYOR

Odeon Tours’un belirlediği hedeflere yürüyüşünde yeni araç yatırımının büyük önem taşıdığının altını çizen Vahit Petek, bunu da Safir ile gerçekleştireceklerini dile getirdi. Petek, “Hizmet sürecinde karayoluyla konforlu bir seyahat süreci büyük bir önem taşıyor. Havalimanından otele ilk adımın atıldığı bu süreçte otobüslerinizin kalitesi, konforu müşteri memnuniyetini sağlamada ilk adım oluyor. Yeni araç yatırımında müşterilerimizin bizden beklediği kaliteli hizmeti sunabileceğimiz araçlara yönelik yatırımı planlarken Safir ürünler öne çıktı. Safir araçlar, zaten yıllardır turizm taşımacılığının gözdesi bir ürün. Temsa ile yaptığımız bu işbirliği sürecinden gerçekten çok büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bizim önceliğimiz her kaliteli hizmet olacak. Bunu da Safir ile sağlayacağımıza inancımız tam” .

İKİ KALİTELİ ANLAYIŞ BULUŞTU

Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl da, Odeon Tours gibi 22 yıldır tek hedef olarak mükemmel hizmeti belirleyen bir şirketin yeni araç yatırımında Safir tercihinde bulunmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Anıl, “Bu anlayış ve ilkeye sahip olan bir taşımacı grubun Safir tercihi gerçekten çok önemli. Turizmin her gözbebeği olmuş Safir aracımızın Odeon Tours’un hedeflerini gerçekleştirmede önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Turizm sektörü ülkemizin geleceğidir. Bu sektörün gelişimi ve büyümesinde en büyük paya sahip olanlarda Odeon Tours gibi anlayışa sahip şirketlerdir. Biz Odeon Tours ile işbirliğimizin daha da büyüyeceğine, yeni yatırımlarda tercihin yine Safir olacağına inanıyoruz” açıklamasını yaptı.