Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 18:00   Güncelleme : 13-11-2014 18:00

Yakıt sarfiyatı alımda öncelik

İnşaat, yol ve asfalt yapım çalışmaları alanında 2000 yılından bu yana faaliyet gösteren Eze İnşaat, 2014 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Renault Trucks’tan yana kullandı.

Yakıt sarfiyatı alımda öncelik

İnşaat, yol ve asfalt yapım çalışmaları alanında 2000 yılından bu yana faaliyet gösteren Eze İnşaat, 2014 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Renault Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 13 adet Premium 460.19 T çekiciyi teslim alarak filosunu büyüttü.

Renault Trucks bayii Koşaslan Otomotiv tarafından Eze İnşaat’a satışı yapılan çekiciler, bayii tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Alınan yeni araçlar ile firmanın filosundaki Renault Trucks çekici sayısı 84’e toplam da ise 118’e yükseldiği bildirildi. Araç teslim törenine Eze İnşaat yetkilisi Melik Ezer ve Renault Trucks Bölge Satış Müdürü Çoşkun Saraç katıldı. Törende Koçaslanlar Otomotiv’den ise yönetim kurulu üyesi Lokman Koçaslan ve şube müdürleri Mesut Süzer ve Erdoğan Seymen de hazır bulundu.

Melik Ezer, “Renault Trucks ile olan işbirliğimiz kça eski. Bu eski ve uzun süreli işbirliğimizin temelinde ise kamyonlarının dayanıklılığı ve yakıtta etkin tasarrufu kça önemli bir yere sahip. Filomuzda son gerçekleştirdiğimiz alımlarla birlikte Renault Trucks marka 84 araç bulunuyor. Bu sayı, işbirliğimizin bundan sonra da süreceğinin, yeni yatırımlarımızda da Renault Trucks ile çalışacağımızın habercisidir” .

Renault Trucks Bölge Satış Müdürü Çoşkun Saraç ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Eze İnşaat ile Renault Trucks olarak uzun süredir birlikte çalışıyoruz. Bugüne kadar güçlü bir şekilde süren işbirliğimizin bugünden sonra da güçlenerek süreceğine inanıyorum. Bu işbirliğinin temelini ise yakıt tasarrufundaki etkinliği ve dayanıklılığı ile Renault Trucks oluşturuyor. Eze İnşaat’ın yatırımlarına bizimle devam edeceğini açıklıyor olması da bizi ayrıca gururlandırıyor. Yeni araçların hem ekonomimize hem de Eze İnşaat’a bol kazanç getirmesini temenni ederim.”