Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-11-2014 18:00   Güncelleme : 13-11-2014 18:00

Lokal Enerji 63 adet TGS aldı

Uluslar arası nakliye firmalarından Lokal Enerji, 2014 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man’dan yana yaptı.

Lokal Enerji 63 adet TGS aldı

Uluslar arası nakliye firmalarından Lokal Enerji, 2014 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man’dan yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 63 adet TGS 18.400 BLS ADR'li çekicileri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Lokal Enerji’ye satışı yapılan çekiciler, Man’ın Ankara’da bulunan fabrikasında yapılan tören ile teslim edildi. Firmanın filosundaki araç sayısının 150’ye yükseldiği bildirildi. Düzenlenen araç teslim törenine Lokal Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldırım, Ticaret Müdürü İlker Baştekin ve Lojistik Müdürü Kadri Tamaz katıldı. Törende Man’dan ise Yürütme Kurulu Başkanı Tuncay Bekiroğlu ekibiyle hazır bulundu.

Firma Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldırım, “Yıllardır Man araçlarla operasyon yapıyoruz. Filomuzda 51 Man marka aracımız var. Man’ın konforlu ve dayanıklı oluşu ile işletme maliyetinin düşük olması ve yaygın servis ağı gibi nedenlerden dolayı daha uzun yıllar Man’la çalışmaya kararlıyız” . 150 adetlik filoya sahip klarını dile getiren Yıldırım, Türkiye Petrolleri, BP, Gefco ve DHL gibi markalara hizmet verdiklerini açıkladı.

GÜVENİ TESCİL ETTİ

Man Yürütme Kurulu Başkanı Tuncay Bekiroğlu ise konuya ilişkin şöyle konuştu: Man kamyon ve otobüsleri dünyanın ve Türkiye’nin en çok tercih edilen araçları arasında yer alıyor. Lokal Enerji’nin mevcut filosunun önemli bir bölümü Man araçlardan oluşuyordu. Şimdi bu toplu satınalmayla bir bakıma Man kalitesine duydukları güveni de tescil etmiş oluyorlar.”