Teslimatlar
Giriş Tarihi : 12-02-2015 17:09   Güncelleme : 12-02-2015 17:09

Isuzu’dan Manisa’ya 64 araç teslimatı

Anadolu Isuzu, Manisa Belediyesi’ne 9 Şubat Pazartesi günü 46 adet yerli üretim Isuzu D-Max pick up ve 17 adet Citiport, Visigo ve Novo otobüs teslimatı yaptı.

Isuzu’dan Manisa’ya 64 araç teslimatı

Manisa Büyükşehir Belediye binası önünde gerçekleşen teslimat törenine, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Tunç Karabulut, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları, TC. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Mümin Deniz, Sağlık İşleri Daire Baskanı Serpil Aykut, Yükseliş Otomotiv Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Koordinatörü Ali Yüksel, Isuzu yetkilileri, ilçe koordinatörleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"MANİSA BENİM İÇİN ÖNEMLİ"

Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, törende yaptığı konuşmada, “Manisa benim için çok önemli. Yaklaşık son üç yıldır sürekli Manisa’da teslim törenleri yapıyoruz. Manisa’ya en güzel hizmeti vermek istiyoruz. Sadece araçları satarak ve teslim ederek değil, aynı da araçların satış sonrası hizmetlerinde de mümkün ğunca mükemmele yakın hizmeti vermeye gayret ediyoruz” .
 
ÇAĞDAŞ MANİSAYA ÇAĞDAŞ ARAÇLAR
 
Tamay konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizi tercih ettikleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Cengiz Ergün’e, Ulaşım Daire Başkanlığına ve Sağlık İşleri Dairesi’ne teşekkür ederim. Manisa’nın yeni çağdaşlaşma projesine otobüslerle katkı sağlıyor. Özellikle büyük pick-up filosuyla Türkiye’de üretilen, Türkiye’nin ilk yerli pikabı D-Max’i de belediyemize vermekten gurur duyuyoruz. Ben inanıyorum ki Manisalılar verdiğimiz çağdaş araçlarla çok daha iyi hizmet alacaklar. Manisalıları çok daha güzel günler, çok daha güzel teslimat törenleri bekliyor. Tören yapmakla bizim işimiz bitmiyor, asıl bu törenle işimiz başlıyor. Verdiğimiz araçların eksiksiz ve mümkün ğunca yedi gün yirmi dört saat hizmette kalarak hizmet vermesini hem biz hem Manisa bayimiz hem de Manisa servisimiz olarak çok önemsiyoruz. Manisalılara hizmet vermekten gurur duyuyoruz.”
 
17 İLÇEYE 17 OTOBÜS
 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise şunları söyledi: “Araçların içerisinde 17 adet otobüs yer alıyor. Bu 17 otobüs, 17 ilçemize hizmet verecek. İlçelerimizde oluşturduğumuz koordinatörlüklerimize otobüslerimizi göndererek, spor kulüplerinin, sivil toplum kuruluşlarının hizmetlerinde ve cenaze hizmetlerinde vatandaşların taşınması noktasında hizmet vermelerini sağlayacağız. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz dönemde ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ adıyla bir proje gerçekleştirmiştik. İlçelerimizde yaşayan kadınlarımızı Manisa’ya getirerek, hizmetlerimizi anlatma imkanı bulmuştuk. İşte bu 17 otobüs, bugün hem Manisa’ya ilçelerimizden, beldelerimizden, köylerimizden insanlarımızı getirecek, hem de gerektiğinde Çanakkale’ye de gidecek, gerektiğinde İstanbul’a gidecek. Sonuç itibariyle kendimize ait olan değerlerimizi unutturmama noktasında hizmetler verecek.”