Teslimatlar
Giriş Tarihi : 12-02-2015 17:33   Güncelleme : 12-02-2015 17:33

3 araçla başladı 900 araca ulaştı

Personel ve öğrenci taşımacılık sektörünün köklü firmalarından İzmir merkezli Tuncay Seyahat, araç yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Firma son olarak siparişini verdiği 10 adet Temsa Prestij Süper Deluxe midibüsünü teslim alarak filosuna dahi etti.

3 araçla başladı 900 araca ulaştı

Taşımacılık sektörüne 45 yıl önce girdiklerini açıklayan Tuncay Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Tuncay, aradan geçen süre zarfında otobüs, midibüs, kamyon olmak üzere toplam 900 araçlık filoya ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Tuncay, İzmit dışında, İstanbul, Adapazarı, Bolu ve Çanakkale’de taşımacılık hizmeti verdiklerini söyledi.

Temsa bayi Çavuşoğlu Otomotiv tarafından Tuncay Seyahat'e satışı yapılan 10 adet Prestij Süper Deluxe, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine firma yönetim kurulu başkanı
Cevat Tuncay ve yönetim kurulu üyesi Vedat Tuncay ile Temsa Yurtiçi Pazarlama Müdürü Baybars Dağ ve Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci katıldı. Törende Çavuşoğlu Otomotiv'den yönetim kurulu üyesi Abdurrahman Çavuşoğlu da hazır bulundu.

YAKITTA CİMRİ


Cevat Tuncay, Temsa marka araçları tercih etmelerindeki en büyük etkenin sağlamlığının yanında yakıt tüketimi ve satış sonrası hizmetler ğunu açıkladı. Tuncay, “Taşımacılıkta maliyetleriniz sürekli artarken, fiyat rekabeti de büyüyor. Normalde meslektaşlar olarak bir araya geldiğimizde hiçbir sorun yokken, bir ihale ğunda herkes sanki birbirine zarar vermek için büyük çaba içine giriyor. Maliyetlerin altına giden teklifler veriliyor. Siz de bu noktada maliyet kaleminde size avantaj sağlayan bir ürüne yatırım yapmak zorundasınız. Bu anlamda düşük yakıt tüketimi ile Prestij öne çıkıyor” .


YATIRIMLAR DEVAM EDECEK


Yeni yatırım konusunda planlamalarının ğunu açıklayan Tuncay, şöyle devam etti: “Tercih edilmek, bir adım öne geçmek için sizin yeni araçlarla hizmet veriyor olmanız büyük önem taşıyor. Biz bu yıl içerisinde yeni araç yatırımı yine yapacağız. Filo yenileme ve genişletme çalışmaları kapsamında tercihimizi yine Temsa'dan yana kullanacağız. Şuanda alınan 10 Prestij’den 5’ini İzmit’te Efe Tur müşteri servisinde, diğerlerini ise personel taşımacılığında kullanacağız."


PRESTİJ RÜZGARI ESİYOR


2014 yılında Prestij’in bulunduğu 27-29 kişilik segmentte pazar lideri klarını belirten Temsa Yurtiçi Pazarlama Müdürü Baybars Dağ ise şöyle konuştu: “2014’te Prestij satışlarımız bizim hedeflerimizin de üzerine çıktı. Bu yıla da çok iyi başladık. Ocak ayında Prestij satışlarımız 100’ü geçti. Prestij’in taşımacıya sağladığı avantajlar artık sektörde en çok dile getirilen konular arasında. Bu da bizim satışlarımıza çok olumlu yansıyor. 2014’te ğu gibi 2015’te de Prestij rüzgarı esecek. Tuncay Seyahat, bizim için çok önemli bir firma. 45 yıllık bir geçmişi var. Onlarla işbirliğimizi daha da büyüteceğimize inanıyoruz. Prestij tercihlerinden dolayı da teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum”.