Teslimatlar
Giriş Tarihi : 03-06-2015 23:40   Güncelleme : 03-06-2015 23:40

Filoya ilk defa Scania girdi

Uluslararası nakliye sektörünün güçlü firmalarından Hüner Taşımacılık, 2015 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Scania'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 120 adet Scania R440 LA4x2MEB Streamline çekiden 60'ını teslim alarak filosunu güçlendirdi. Hüner Taşımacılık Genel Müdürü İbrahim Hüner, "Bu alımda Scania ekibinin samimi yaklaşımı etkili oldu" dedi.

Filoya ilk defa Scania girdi

Türkiye-Almanya ve İtalya hattında koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla faaliyetlerini yürüten Hüner Taşımacılık, sektörde emin adımlarla büyümeye devam ediyor. Şirket Genel Müdürü İbrahim Hüner; firma olarak ana prensiplerinin doğru, güvenilir ve müşteri çıkarlarını gözetilerek kaliteli hizmet sunmak ğunu dile getirdi. Yüzde 60'ı özmal ve 40'ı da kiralık araçlar ile taşımacılık hizmeti verdiklerini belirten Hüner, yeni araçlar ile birlikte kiralık araç oranın aşağıya çekileceğini ve sayede de daha kaliteli hizmet sunacaklarını ifade etti.

 

Bolu Scania bayii Çarıkcı Otomotiv tarafından  Hüner Taşımacılık'a satışı yapılan 120 adet Scania R440 LA4x2MEB Streamline çekiden 60'ı, Hüner'in Hadımköy tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Kalan 60 adetin ise yıl içerisinde teslim edileceği bildirildi. Düzenlenen araç teslim törenine Hüner Taşımacılık Genel Müdürü İbrahim Hüner, HNR Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Arda Hüner ve Scaina Satış Müdürü Tunç Gömeçli katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Çarıkcı Otomotiv'den ise Yönetim Kurulu Başkanı Necip Çarıkçı ve Satış müdürü Ahmet Yaman'da hazır bulundu.

 

Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli, "Scania araçlar taşımacı firmalara toplam sahip olma maliyetinde büyük bir getiri sağlıyordu. Bunu biraz daha ileriye götürüyoruz ve müşterilerimize operasyon ekonomisi de sunuyoruz. Bu nedenle de hizmet kalitesini artırmayı hedefleyen Hüner Uluslararası Taşımacılık firmasına Scania araçları tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Hüner ile ilk defa çalışmaya başladık. Araçlarımızı kullandıklarında işletme maliyetlerindeki avantajları daha da iyi görecekler" .

 

BİZİM İÇİN ÖNCELİK İNSAN

 

Çalışma hayatına orta okul yıllarında başladığını anlatan İbrahim Hüner, öğrenimini ladıktan sonra 9 yılda başka bir nakliye firmasında çalıştığını ve akabinde de kendi şirketini kurduğu açıkladı. 1995 yılında 5 araç ile  taşımacılık hizmeti vermeye başladıklarını kaydeden İbrahim Hüner, bugün 371 adetlik filoya ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

 

Araç yatırımı yapmaya karar verdiklerinde diğer marka temsilcileri ile de görüşmeler yaptıklarını aktaran İbrahim Hüner, yaptıkları değerlendirme sonucunda Scania'da alımında karar kıldıklarını söyledi. Hüner, "Scania marka araçları ilk defa alıyorum. Araçlar hakkında fazla bir bilgim yok. Lakin satış ekibinin yaklaşımları Hüner kültürü ile uyumlu. Net ve şeffaf davranmaları bu alımda etkili . Biz paradan önce insana değer veririz. Hüner olarak müşterilerimize verdiğimiz her sözün altına imzamızı attık ve atmaya da devam edeceğiz. Yani işimizde net ve şeffafız. Scania ekibi de öyle. Bu araç alımından ziyade bir iş ortaklığıdır. Araçları ekibimiz kullanacak, çıkan sonuçlar Scania ekibi ile paylaşılacak ve düzeltilmesi gereken bir sorun varsa, hep birlikte düzelteceğiz. Bu alımı önemli kılan diğer bir konu da ikinci kuşak olarak evlatlarımın işin başında olması ve onlarla birlikte karar vermemizdir. Dolayısıyla Scania ile olan bu işbirliğinin daha uzun yıllar devam edeceğini ümit ediyorum" diye konuştu.

 

BU BİR BAYRAK YARIŞI

 

Lojistik sektörünün içinde büyüdüğünü dile getiren HNR Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Arda Hüner de şöyle konuştu: "Hüner Taşımacılığı babam kurdu ve çok çalıştı hala da çalışıyor. Babamın desteğini de alarak kardeşimle birlikte HNR Lojistik'i 2012 yılında kurdum. 12 araçla başladık ve bugün filomuzdaki araç sayısı 50'ye yükseldi. Biz İtalya taşımalarında uzmanlaştık. İşimizin başındayız ve büyümeye odaklandık. Babamızdan devraldığımız bayrağı daha da yukarılara taşıyacağız. Başımızda babamız ve iyi ekibimiz var. Aile şirketiyiz ve hiçbir şirketimizi satıp, sektörden çekilmeyi düşünmüyoruz. Hedefimiz büyümek ve müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmak için kendimizle yarışmaktır."