Teslimatlar
Giriş Tarihi : 05-08-2015 21:00   Güncelleme : 05-08-2015 21:00

Çınar kardeşler Akia aldı

İstanbul'da Özulaş A.Ş. bünyesinde kentiçi toplu taşıma hizmeti veren Şenpazar Seyahat, araç yenileme çalışmaları kapsamında tercihini Akia'dan yana kullandı. Firma ortaklarından Barış Çınar, "Yaptığımız araştırmada bizim için en ideal araç olduğunu gördük" dedi.

Çınar kardeşler Akia aldı

Şenpazar Seyahat'e satışı gerçekleştirilen Akia Ultra LF 12 modeli, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Şenpazar Seyahat ortaklarından Barış Çınar, Mustafa Çınar, Akia Satış ve Pazarlama Müdürü Serkan Denizmen ile Satış Müdürü Akın Bal katıldı.

 

Aracın anahtarını Akia Satış Müdürü Akın Bal'dan teslim alan Barış Çınar, konuya ilişkin şöyle konuştu: "Firma olarak şehirlerarası yolcu taşımacılığı ve kentiçi toplu taşımacılık sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Aracımız Özulaş A.Ş.'nin 4'üncü bölgesinde C-260 kod numarası ile çalışmaktadır. Bundan önceki halk otobüsümüz Man'dı. Ancak yaptığımız araştırmada gerek yakıt tasarrufu açısından gerekse hem alım hem de işletme maliyetleri bakımından bize en uygun aracın Akia ğunu gördük" .

 

Akia Satış Müdürü Akın Bal ise konuya ilişkin şöyle konuştu: "Akia yenilikçi vizyonu ile kendi sektöründeki teknolojik gelişmeleri yakından takip etmekte, şehir içi, personel ve öğrenci taşımacılığı sektörlerindeki en yeni teknolojilerle üretimini yapmaktadır. Yaptıkları araştırma sonrası bizi tercih ettikleri için Şenpazar Seyahat ortaklarından Barış Çınar ve Mustafa Çınar'a teşekkür eder, yeni aracın kendilerine hayırlı-uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini dilerim."