Teslimatlar
Giriş Tarihi : 09-09-2015 14:14   Güncelleme : 09-09-2015 14:14

Bayraktaroğlu: Doğayı seviyoruz, güvenliğe önem veriyoruz

Personel ve öğrenci servi taşımacılığı sektörünün öncü firmalarından İlkem Turizm, 20015 yılı araç yatırım programında çevreci araçları tercih ederek yine bir ilke imza attı. Firma, 2002 model 43 adet aracını takasa vererek 2015 model Euro 6 araç aldı. Alınan Euro 6 çevreci araçlar, İlkem Turizm ile birlikte personel taşımacılık sektöründe bir ilk olarak tarihe geçti.

Bayraktaroğlu: Doğayı seviyoruz, güvenliğe önem veriyoruz

Güvenlik ve konfordan ödün vermeyen İlkem Turizm, filodaki 43 aracı çevreci minibüsler ile yeniledi. Bu sayede, çevre dostu araçlar ile verilen hizmette  karbondioksit salımı % 34  azaltılacak. Araçların en büyük özelliği ise 90 km hızın üzerine çıkmıyor ve Euro 6 motorlu. Böylelikle hız limitini kontrol altına alan İlkem Turizm, daha güvenli bir yolculuk sağladı.

 

Gülsoy Otomotiv tarafından İlkem Turizm'e satışı yapılan 43 adet Euro 6 normlarına sahip Sprinter minibüslerden 30'u, bayii tesislerinde yapılan tören ile teslim edildi. Kalan 13 a ise yılsonuna doğru teslim alınacak. Araç teslim törenine İlkem Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, Genel Müdürü Volkan Kurtuldu, Genel Müdür Yardımcısı Tunus Güler, Gülsoy Otomotiv Genel Müdürü Serkan Acar ve Pazarlama İletişim Müdürü Mine Öztuncay ile birlikte firma personeli katıldı.

 

GÜVENLİK İLK SIRADA

 

"Bilindiği üzere araç filomuzun ı piyasada kabul görmüş markalardan oluşuyor" diyen Ali Bayraktaroğlu, araç güvenliği konusunda firma olarak asla taviz vermediklerinin altını çizdi. Her yeni araçlar ile hizmet verdiklerini vurgulayan Bayraktaroğlu, 2012 model araçları takasa vererek sektörde Euro 6 normundaki araçları ilk filoya dahil eden firma klarını söyledi. Bayraktaroğlu, yenileme çalışmaları kapsamında filodaki özmal Mercedes marka araç sayının 122 ğunu sözlerine ekledi.

 

ÇEVREMİZİ KORUYORUZ

 

Ali Bayraktaroğlu, şöyle devam etti: "İstanbul trafiği  ve çevre kirliliği her geçen gün artış gösteriyor. Bizlerde bu sektöre, hizmet verdiğimiz müşterilerimize ve şehrimize her anlamda kalite sunmak ve süreci iyileştirmek için çalışıyoruz ve çabalıyoruz. Çevreci araçlara yaptığımız bu yatırımda bunun bir göstergesi. Araçlarımızın gerçekleştirdiği karbondioksit salımını dengelemek için de İlkem Turizm adına belirli periyotlarda, fidan dikimi yapıyoruz. Bütün sertifikalarımızı da firmalar ile paylaşıyoruz."